divendres, 14 de juny del 2013

Una temporada entre els millors!


La nostra participació a la lliga A, en aquesta temporada, mereix un vídeo de record. Les millors fotografies dels partits que hem jugat en el campionat d'enguany, acompanyades per la cançó When you believe! cantada per W. Houston i M. Carey, posen la pell de gallina.

Alguns veuran aquesta temporada com la dels "putos" punts, on hem estat "el pitjor equip de la lliga" per alguns, on no hem guanyat cap partit, on hem estat l'equip més golejat o la que hem acabat els cuers de la classificació.

Altres valoraran que hem jugat contra els millors equips i contra els millors jugadors veterans, segurament, del món. Noms com Tibau, Paüls, Cairo, Raigoso, Calero, Ayats, Güell, Freixedes, Cabestany,... i molts d'altres jugadors de gran qualitat han passat per la nostra pista o han jugat contra nosaltres! També diran que hem perdut molts partits per la mínima i en comptades ocasions ens han golejat, que vam estar a punt de donar la sorpresa al Palau Blaugrana o que els millors equips han suat per a guanyar-nos.

Però, el millor de tot és que ens ho hem passat la mar de bé i hem gaudit de l'hoquei com nens petits. Hem donat espectacle i us hem fet passar un any divertit als que seguiu el blog dels veterans del Vallès Calafell CP. Gràcies a tots vosaltres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada