dimecres, 24 de juliol del 2013

Celebrant que acaba la temporada!



Els veterans del Vallès Calafell C.P. van celebrar, ahir a la tarda-vespre, que s'acaba la temporada! Després de jugar el nostre I Torneig Internacional Ciutat de Calafell vam voler acabar la temporada, com manen els cànons, amb un bon entrenament relaxant. Per això vam visitar les instal·lacions del Vilarencaqua i ens vam banyar a l'spa exterior, entrar a les saunes, provar els xorrets d'aigua a pressió,... tot per relaxar-nos a l'estiu i poder començar la propera temporada amb més força que mai!



L'Àngel i la Mari ens esperaven, després, a la Braseria el Nou Castell, per a oferir-nos un sopar de luxe, amb amanida i fideuà. Tot plegat, una jornada inoblidable, un entrenament irrepetible, un final digne per a una dura temporada on hem patit molt i ens calia un bon relax.


Els veterans van poder gaudir de més de quatre hores de sopar, conversa, hielos, acudits i diversió en el Bar Braseria el Nou Castell. A aquestes quatre hores, cal sumar l'hora i mitja que vam estar a la piscina. No hi ha dubte que el final de temporada que hem fet ha estat merescut.


El fideuà estava boníssim! Gràcies al Bar Braseria el Nou Castell per convidar-nos! Gràcies a l'Àngel i la Mari per recolzar-nos tota la temporada! Gràcies per col·laborar en el nostre torneig!


També volem donar les gràcies a l'Antonio Morales i al conjunt del Vilarencaqua! Gràcies a tots per col·laborar amb nosaltres! Veterans som tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada