diumenge, 14 de juliol del 2013

El Barça campió del I Torneig Internacional Ciutat de Calafell

Els veterans del Futbol Club Barcelona han fet bons els pronòstics i han derrotat el Club Patí Calafell en la final del I Torneig Internacional Ciutat de Calafell per 5-2. Els calafellencs han plantat cara durant gran part del partit, però els blaugranes han posat una marxa més en els darrers minuts per a aconseguir una victòria treballada.

En el descans, el Barça guanyava per un ajustat 2-1. Miguel Ángel Perín feia el gol calafellenc en el llençament d'una falta directa. En els primers minuts de la segona part, amb un gol per l'escaire de Javi Luna, els calafellencs aconseguien l'empat. Però els blaugranes no han afluixat i han aconseguit el 2-3 que ha lluit al marcador durant forces minuts del segon temps. A pocs minuts del final, dos gols més dels blaugranes els han donat el títol. Els gols del Barça han estat marcats per Gaby Cairo (3), Toni Rovira i Pepe Busquets.

A banda de la final, aquest matí s'han disputat els partits que han definit la classificació definitiva del torneig. En els propers dies, podreu veure, en el nostre blog, un ampli resum del torneig. Però aquests han estat els resultats de la jornada final: