dimarts, 24 de setembre del 2013

L'Eugeni torna a la pista!


Avui ha estat una gran nit! L'Eugeni Collado, el "Chicu", es torna a posar els patins després de mesos sense poder fer-ho i després de l'operació que va haver de superar, el dia que vam visitar el Palau jugant a la lliga A. Aquell dia tots el teníem al cap i per fi l'hem pogut tornar a veure amb els patins posats i fent quatre xuts a porteria. Aquesta ha estat, sense cap dubte, la notícia de la pretemporada!


L'Eugeni, després de l'escalfament, ha anat a xutar a la pista de la carpa, tot sol. Mentre la resta de companys fèiem l'habitual partidet i alguns el cridaven per a fer algun canvi, l'Eugeni xutava i trencava el primer estic de la temporada a la pista petita de la carpa annexa al pavelló.


El "Tutus", avui, ho aturava tot! Estava incommensurable... esperem que continuï així tot el campionat. Segur que, amb el David en forma, tenim moltes opcions de tornar a assolir l'ascens, tot i que, aquest any, hi haurà equips molt potents a la lliga B de veterans.


L'Eugeni li ha xutat de moltes maneres i déu n'hi do! Encara manté el fort xut i el toc que el caracteritza, tot i que li falta recuperar les sensacions que estem intentant recuperar tots, després de l'etiu sense fer res. Poc a poc, amb peus de plom, l'Eugeni apunta a ser el nostre "fitxatge" d'hivern. Esperem que ho poguem explicar ben aviat en aquest bloc!


Arellano ha volgut saludar el "Chicu", després de l'entrenament del primer equip. Tot el club i l'afició esperava el retorn de l'Eugeni a les pistes i aquest s'ha produït avui.


La resta de jugadors, poca novetat. Tret que alguns, tot i anar de vacances durant diverses setmanes i fer "la vida padre" arreu, encara conserven el canell de les millors ocasions. Poca pretemporada els farà falta! A alguns altres, ens caldrà una bona "posta a punt" per començar el campionat en condicions. No hem fet gaire bondat i això es nota!


El J.M. Palau s'ha perdut l'entrenament d'avui per culpa d'estrenar nous patins. La plantilla tocava el terra i l'impedia patinar en condicions. Així que, amb la precaució de no ratllar la pista, ha preferit esperar una setmana més per a posar-se sota els pals. Tot i això, no ha perdut l'alegria!


El "Rivi" amb la samarreta blaugran de les grans ocasions, l'autèntica! ha estat un dels animadors de l'entrenament d'avui. Després de marxar de creuer ha demostrat que el físic no l'ha perdut.


El Rion, el "Capi" i el Frede han anat recuperant les sensacions durant l'entrenament. Però, el David a la porteria ha impedit que marquessin uns quants gols. Entre tots, crec que només han marcat en una sola ocasió!


Així, doncs, excel·lent notícia per als veterans del C.P. Calafell amb el retorn d'un company molt estimat en el vestidor i dins l'equip, però millor persona fora de la pista. El retorn de l'Eugeni ha estat la notícia de la nit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada