divendres, 13 de setembre del 2013

Nit d'estrena al Palau


Ahir dijous, els veterans del C.P. Calafell van visitar el Palau Blaugrana per a arrencar la temporada. El Barça també es posava els patins per primer cop, després del torneig de Calafell, el passat juliol. Així que els dos equips estaven en igualtat de condicions, però la diferència física es va notar i molt. Mentres els jugadors balugranes es cuiden i fan esport, els calafellencs no parem de passar-ho bé, esmorzant, dinant i sopant "a lo grande" i això es paga. No obstant, estem a principis de temporada i ja ens posarem bé de forma, això que no ho dubti ningú!


En acabar l'amistós, sopar de luxe a Casa Ferrero. Els dos equips van gaudir, aquest cop sense acudits, d'un magnífic sopar amb el bo i millor d'aquest mític establiment barceloní. Els dos animadors habituals no ens van acompanyar i això va fer que el sopar no fos tant divertit com de costum. Els jugadors, però, ho vam passar bé recordant anècdotes de fa temps i d'algun personatge singular que ha passat pel món de l'hoquei.


El C.P. Calafell va sortir al parquet nou del Palau amb les samarretes verdes d'entrenament. El paviment, recent instl·lat, s'arrapava massa per a frenar, però es patinava prou bé. Això castigava les cames dels jugadors amb menys forma física.


De totes maneres, no hi ha excusa! La forma física l'anirem agafant poc a poc. Era el primer entrenament i el nostre aspecte no era el millor. No obstant, vam anar al Palau a passar-ho bé i a gaudir d'una nova ocasió on podíem trepitjar el parquet blaugrana. El Javi Luna ho feia pensant més en les vacances que comença avui...


Aquest va ser el nostre objectiu, una nova fotografia per a l'àlbum! Al final, va poder venir gairebé l'equip complert, amb una novetat no habitual, el Javi Mudarra. El company s'estrenava en un partit amistós amb els veterans del C.P. Calafell i va poder gaudir de jugar al Palau, per primer cop.


El C.P. Calafell va sortir ben ordenat en pista, amb un equip molt defensiu. En els primers dotze minuts, el resultat era de 1-0 a favor dels locals. Un cop feta la primera ronda de canvis, el Barça es va posar 3-0. Però els de verd van poder fer dos gols (Epi i Luna) que posaven el 3-2. Abans, però, del descans, els balugranes feien dos o tres gols més que els donaven un avantatge definitiu.



En la segona part, el C.P. Calafell es va enfonsar físicament i els blaugranes no van voler abusar de la seva superioritat tècnica i física. No obstant, van fer cinc o sis gols més i els de verd només un (Epi), en un contracop.



En definitiva, per a ser el primer dia que ens posàvem els patins, ens ho vam prendre com el què era... un amistós i una ocasió per a gaudir de jugar al Palau sense cap pressió pels punts i sense cap mena de tensió.



La veritat és que l'equipació verda va lluïr en el Palau, sent un partit amb molt color damunt la pista. Va causar sensació l'equipació d'entrenament dels calafellencs... fins i tot, Gaby Cairo ens ho va comentar.



En el C.P. Calafell, cal destacar la novetat de Javi Mudarra que es va empotrar en un parell d'ocasions contra les tanques del Palau Blaugrana. Segur que mai oblidarà aquestes patacades que es va donar amb molt de gust i molt d'estil!


Pel Baça van jugar els habituals, Tino Martínez, a la porteria, Toni Rovira, Gaby Cairo, Xavi Segarra, Òscar González i Miquel Plaza, com a homes de pista.


Alguns van aprofitar el artit per a fer-se fotos de record...


...i, abans d'anar a sopar, moments per a les bromes!


L'Òscar Gonzàlez s'estrenava en els sopars entre el C.P. Calafell i el F.C. Barcelona. S'ho va passar d'allò més bé! El Toni Rovira també es va apuntar a la festa.


El Josep Maria i el Frede discutien sobre qüestions de la vida quotidiana i la via catalana. Segurament, es preguntaven si ahir a la nit també va ser un dia històric... ja que el Frede no havia jugat el partit de lliga de l'any passat al Palau i ahir es va estrenar!


Al final, els dos equips es van fer la foto de grup habitual per a recordar l'ocasió. Bonica manera de començar, tal i com va acabar la temporada anterior, amb un Barça-Calafell. Esperem poder repetir-ho més endavant, aquest cop amb l'Eugeni en pista!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada