dimecres, 11 de setembre del 2013

Tenim la pasta!


El dilluns a la nit, vam fer el primer entrenament de la temporada. Com no podia ser d'altre manera, ja vam anar directe al què interessa... el sopar! Havíem de parlar de les altes, de les baixes, dels canvis, de la continuïtat d'un projecte i, sobretot, de la pasta! El nostre patrocinador principal per a aquesta temporada serà un vell conegut: el restaurant xinès La Gran Muralla. Un any més, el nostre amic Lin ha confiat en els veterans i ens ha donat un xic més de suport per a continuar jugant i gaudint d'allò que més ens agrada... l'hoquei patins!



Així, doncs, l'ocasió s'ho valia i la taula estava plena com un ou per a saber el futur de l'equip i la continuïtat en la lliga de veterans. Sembla que el club ja ens ha inscrit i, aquest any, apareixerem en els calendaris sota el nom de C.P. Calafell Tot l'any. D'aquesta manera, l'esponsor oficial del club, també ho serà de tots els equips i, com no, dels veterans.


L'ambient era de retrobament i alegria per a alguns que portàvem temps sense veure'ns. Altres, durant l'estiu, hem estat més en contacte amb celebracions i festes que hem organitzat. El Frede va reaparèixer, després de tres mesos sense veure'l. Però va ser ben acollit pels veterans.


El "Capi" estava en la seva salsa. Saludant i explicant els seus pensaments, ens va il·lustrar, un cop més, amb la seva sabiduria i coneixement.


El Josep Maria va animar la nit, obrint un debat interessant que va donar molt de joc. Afortunadament, no va arribar la sang al riu i tot va quedar ben "atado y bien atado".


Mentrestant, a la taula, no paraven d'arribar plats exquisits que podeu tastar a La Gran Muralla, el restaurant xinès del carrer Mallorca, de Calafell.


Alguns estaven com a casa i contents per la seva marxa de vacances en pocs dies...


Altres, posant-se bé per a la foto!


Al final, tothom va col·laborar i ja tenim equip! Continuarà la mateixa plantilla que l'any passat. Alguns feia temps que no veien tants calers junts... però, novament, ja tenim la temporada coberta! Calia celebrar-ho amb un bon brindis!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada