diumenge, 22 de setembre del 2013

Torneig de l'Amistat (1984)

El C.P. Calafell de la categoria Juvenil repetia participació en el XI Torneig de l'Amistat que organitzava l'Ateneu Agrícola Noia, de Sant Sadurní d'Anoia. Els jugadors que hi van participar van ser Jordi Alari, Josep Montejo, Anacleto Ávila, Juan Manuel Espinosa, Xavi Montserrat, Isaac Espiña, Joaquim Baldrís i els infantils Jordi Hill, Ramon Jornet i Joan Carbó.


El primer partit va ser davant l'Hospitalet H.C. i va acabar amb victòria calafellenca per 1 a 0. El segon partit del vídeo és de la derrota amb el Gramanet H.P. per 2 a 1. El tercer partit és davant l'U.S.S. La Vendée (França) va acabar 4 a 1 a favor dels calafellencs. El següent partit, davant l'U.E. La Garriga es va perdre per 5 a 0. El darrer partit del vídeo és davant el C.P. Mollet i va acabar amb victòria vallesana per 5 a 2.


El partit davant el C.P. Mollet continúa en aquest vídeo i, tot seguit, el darrer partit de la fase de grups, davant l'A.A. Noia "B" que va acabar amb empat a zero gols.


En aquest vídeo podem veure els partits de la fase de Playoffs, davant el C.P. Vic, amb victòria osonenca per 1 a 4, davant el Gramanet H.P., amb victòria per 0 a 3 i davant el A.A. Noia "A", que va acabar amb derrota per 4 a 1.


En aquest vídeo podem veure el partit davant l'A.A. Noia "A" i el partit sencer davant l'A. Forte dei Marmi que va acabar amb empat a un gol i victòria calafellenca als penals. També hi ha uns minuts de la final que van disputar l'Hospitalet H.C. i la Selecció Nacional Espanyola.


El torneig de l'Amistat va concloure amb un festival de Patinatge Artístic i la desfilada dels equips. Conegut pels nombrosos premis que es donaven durant el torneig i els partits, el torneig de Sant Sadurní tenia una llarga i copiosa entrega de premis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada