dissabte, 19 d’octubre del 2013

Comença la millor lliga de veterans del món


Aquest any, com que la Federació no ha publicat el logo de la lliga que va fer públic en la reunió de clubs del passat dimarts i com que era el mateix de l'any passat canviant el color i la temporada, en el nostre blog hem decidit crear un nou logo per a la Lliga Catalana de Veterans per a aquesta temporada. Agafant una pintura acrílica, anomenada Taca blava, pintada per un dels jugadors de la lliga, Miquel Roura (Mollet HC), li hem afegit les sigles de la competició en negre. Esperem que us agradi, ja que aquest nou logo ens acompanyarà durant tota la temporada, especialment al seu autor!

Els equips que composaran la lliga A de veterans per a aquesta temporada són:

F.C. Cuatro Vientos - El conjunt de Blanes voldrà reeditar el títol assolit la temporada passada, per incompareixença del Barça en la final, aquest cop guanyant a la pista. Va ser l'únic equip capaç de guanyar al Palau Blaugrana, la temporada passada. No obstant, amb un campionat irregular, només va ser tercer a la lliga regular. Amb una de les millors plantilles del campionat, aquesta temporada surt com un dels grans favorits al títol, novament.
 F.C. Barcelona - El conjunt blaugrana vol recuperar el títol de campió de la lliga A de veterans que l'any passat no el van deixar aconseguir. En una decisió sorprenent, no es va poder canviar la data de la final i no es van presentar. Després de demostrar una superioritat absoluta en la fase regular, el Barça no va poder aconseguir la seva quarta lliga consecutiva. Aquest any, ferit en el seu orgull, voldrà venjar la pèrdua del títol i sortirà molt motivat per a aconseguir-ho.

C.P. Congrés - Els segons classificats de la temporada regular 2012/13 volen aconseguir el seu primer títol de la lliga de veterans. Amb un equip molt compensat, jove, competitiu i amb més experiència, els barcelonins surten com un dels equips a batre. Esperant les obres de cobriment de la seva pista, el C.P. Congrés voldrà culminar aquest any amb un èxit important en el seu palmarès. Segons sembla, la cobertura de la pista del Congrés es preveu sobre el mes de gener. Esperem que tots poguem gaudir-ne ben aviat!
Mollet H.C. - Amb una de les millors plantilles del campionat i amb veterans il·lustres i experimentats en mil batalles, els vallesans són un dels equips més potents de la categoria. Un mal inici de temporada els va privar d'estar més amunt a la classificació. Aquest any, no volen patir tant per a classificar-se per a la Final Four i sortiran a tot drap per a aconseguir-ho. Els Raigoso, Peralta, Busquets, Roura,... són l'equip que més ritme imprimeix al seu joc. Tenen un equip molt compensat i amb jugadors de gran nivell que, per a ells, no passen els anys.
C.E. Noia Freixenet - L'equip de Sant Sadurní no va poder colar-se a la Final Four de l'any passat per ben poc. Tot i guanyar el Barça en les darreres jornades, a l'Ateneu, el Mollet H.C. li va pispar el quart lloc. Aquest any, segurament, Guillem Cabestany tornarà a ser decisiu per a l'equip de l'Alt Penedès. Però no podem oblidar els germans Carda, Marc Rodrigo, Joan Papiol "Papi",... entre d'altres. Aquest equip té molta qualitat i molta experiència, sent dels equips més potents de la lliga A.
 C.P. Sant Celoni "A" Lab. Feltor - Sense cap dubte, un dels equips revel·lació de la temporada passada. El conjunt de Sant Celoni va exhibir la seva qualitat, joventut i talent durant molts partits del campionat. Només va fallar en moments puntuals i es va quedar en portes d'assolir una plaça per a la Final Four. Amb el mateix equip que l'any passat, els de Sant Celoni voldran repetir la seva actuació brillant de la temporada anterior, en la seva tercera campanya en la lliga A de veterans.
H.C. Montbui - Un dels equips debutants de la temporada passada que va aconseguir fer un paper brillant en la competició. Amb un inici irregular, el conjunt de Santa Margarida es va anar consolidant com un dels equips punters de la categoria. El seu joc dinàmic, modern i de qualitat el va permetre vèncer en camps tant difícils com el del C.F. Cuatro Vientos. Amb un bloc sòlid i solvent, aquesta temporada té el repte de superar la seva setena posició en la classificació.
 Cerdanyola C.H. - L'equip degà de l'hoquei va culminar una sensacional temporada, assolint un meritori vuitè lloc. Sense patir massa, es va instal·lar en els llocs de meitat de la taula i això li va donar tranquil·litat per a encarar el tram final del campionat. Amb un equip molt experimentat i un joc molt seriós en defensa, continuarà sent un dels equips més difícils de batre. Amb una porteria molt ben coberta, el Cerdanyola C.H. presumeix de ser un dels equips que encaixa menys gols del campionat. Amb Paüls, Carné, Aguilera,... els vallesans són un rival a tenir en compte.
C.P. Vilafranca - L'equip de la capital de l'Alt Penedès torna a partir com un dels equips que intentarà mantenir la categoria, enguany. Esperant patir menys que en les dues últimes temporades, els vilafranquins confiaran en Ramon Güell, Pep Vinyals, Andrew,... per a aconseguir el seu objectiu, un any més. Amb un joc sòlid en defensa i esperant tenir un xic més d'encert en atac, el Vilafranca té la virtut de ser un dels equips que més bé rentabilitza els seus gols.
 U.E. Horta - Un equip que s'ha reforçat força aquesta temporada i que disputarà els seus partits en divendres per a poder comptar amb Ferran Pujalte, l'U.E. Horta intentarà no passar els patiments de la darrera temporada per a evitar el descens de categoria. L'equip barceloní és un dels més experimentats i veterans de la lliga. No obstant, aquest any compta amb alguns jugadors més joves que els poden donar aire fresc i més físic. Segur que també voldran aprofitar l'avantatge camp per a sumar punts importats, com ho van fer amb el Mollet a finals de la temporada passada.
C.P. Malgrat - El campió de la passada edició de la lliga B vol ser un dels equips punters de la lliga A. Amb jugadors d'experiència i molt d'ofici, el Malgrat és un dels equips més forts en quant a físic i ritme de joc. L'adaptació a la categoria no els resultarà fàcil, tot i la seva qualitat. La seva forma de jugar pot fer que sigui un dels equips més durs del campionat i més difícils de guanyar. Esperem que tots els partits acabin bé i no hi hagi incidents destacables, qualitat en tenen.
 C.H. Ripollet "A" - L'equip que va assolir l'ascens, guanyant la promoció al Girona C.H. d'Ivan Tibau, voldrà mantenir la categoria aconseguida, amb molt d'esforç. Tot fa pensar que serà un dels equips que lluiti en la part baixa de la classificació. Però la igualtat d'aquesta competició i el joc demostrat la temporada passada, el fa ser un equip difícil de derrotar. El seu retorn a la lliga A suposa una nova oportunitat per a ells de demostrar la seva vàlua.
C.P. Calafell Tot l'any - Els veterans del C.P. Calafell volen treure's l'espineta clavada de la temporada anterior, on van acabar cuers sense haver guanyat cap partit. Estan convençuts que aquest any serà diferent i l'experiència i maduresa assolides l'any anterior els pot servir per a guanyar partits ajustats contra rivals directes en la classificació. Segur que, aquesta temporada, poden donar alguna sorpresa. De totes maneres, si no és així, res farà canviar el seu Fair Play i seguiran demostrant que gaudeixen jugant i sopant amb els millors.

2 comentaris:

  1. Ramon definitivament ets el rei

    Oriol

    ResponElimina
  2. Gràcies, company! Però els cracks sou vosaltres que m'exigiu estar sempre escrivint...

    ResponElimina