dimecres, 23 d’octubre del 2013

Hem quedat bé!



La veritat és que anar a sopar al Lizarrán es garantia de quedar bé, molt bé! El nostre restaurant predilecte i que deixa contents a tots els equips que el visiten, va ser la seu del primer sopar de la temporada, amb la visita del C.E. Noia Freixenet, a la lliga A, novament. No podíem ni volíem quedar malament i anar al Lizarran és assegurar el tret. Esperem que puguem deixar el pavelló ben alt, novament, i ens guanyem el títol de millor desplaçament on anar a sopar!


Cal dir que els companys del C.E. Noia Freixenet es van quedar a sopar en gran nombre. Una magnífica representació, amb la totalitat de l'equip que es va desplaçar a jugar, excepte Guillem Cabestany. El "Papi" feia d'amfitrió per als jugadors que venien de Sant Sadurní, ell s'ho coneix tot perfectament.


El company i amic, Josep Portillo, propietari de l'establiment havia donat instruccions de cuidar-nos molt bé, com sempre és habitual. Hem estrenat algun plat i hem tastat els ja tradicionals pinxos del Lizarran. El sopar ha culminat amb una degustació de fideuà, digne de la millor lliga de veterans del món.


Magnífic aspecte el què tenia la taula. Els jugadors del Noia han al·lucinat amb la quantitat de menjar que serveixen al Lizarran i amb el què arribem a menjar els calafellencs, no deixem res!


Gallart ha recordat que ell surt en el vídeo del partit inaugural del pavelló de Calafell que tenim posat al nostre blog. Els jugadors del Noia han parlat d'hoquei, explicant anècdotes i històries de viatges que han fet com a veterans, però també com a jugadors del màxim nivell que van ser.


El "Papi" estava en la seva salsa i servia els plats als companys per a que s'emportessin un molt bon record de la seva visita a Calafell. Ell és un dels que més ha animat el tercer temps.


El moment estelar de la nit va ser la sortida de la cuinera del Lizarran que es va endur una ovació pel sopar que ens va cuinar i ens va preparar. Sense cap dubte, la crack de la cuina que sempre ens deixa contents!


El "Papi" va animar al "Capi" en la propera operació a la que s'ha de sotmetre i que el mantindrà algunes setmanes de baixa. Esperem que no sigui res i comptem amb ell ben aviat! Sense ell no serà el mateix. Sort i ànims, "Capi"!


Al fons de la taula, l'Eugeni va disfrutar de la nit com si hagués jugat. El Javi Mudarra i el "Rivi" també ens van acompanyar en el tercer temps. El David Tutusaus, que no va jugar, també no es va voler perdre el sopar!


Al final, els tradicionals "hielos" van allargar la nit fins que a alguns els va entrar la son. Propera parada: Sant Celoni! Ja ens esperen per a menjar carn a la brasa després de retrobar-nos amb vells amics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada