dimecres, 2 d’octubre del 2013

Primer test de la temporada

Aquesta nit hem jugat un amistós davant el subcampió de la lliga B de la temporada passada, un test per a saber l'estat de forma dels dos equips. La veritat és que s'ha vist un joc vistós i ple d'alternatives i contracops. Els dos equips han demostrat un alt nivell per a ser pretemporada. Al final, resultat igualat, 5-6 pels visitants. Però això era el de menys! El partit suposava el primer test seriós de l'equip en aquesta pretemporada, sense desmerèixer els dos primers partits amistosos que hem jugat (Cubelles i Barça), ja que l'equip estava al complert i ja havíem fet alguns entrenaments.

El partit ha començat amb molta fortuna pel Calafell que s'ha trobat amb dos gols sorpresius, a favor. Els dos han estat marcats per Miguel Ángel Perín. El primer amb una bola bombejada que el porter vilanoví no ha vist per l'escassa il·luminació de la pista. Cal dir que hem jugat a la pista annexa al pavelló, però no ha influit massa en el resultat. El segon, un xut sense perill que se li ha colat per damunt del porter que estava estirat al terra.

Amb 0-2, el Vilanova ha tingut alguna oportunitat que ha aprofitat per a fer l'1-2. El partit s'igualava, però Frederic Sevé marcava el 1-3 que tornava a donar avantatge de dos gols als taronges. Val a dir que és la nostra samarreta de la sort, amb ella som com la "naranja mecánica". I així ha estat! Una primera part amb molt de ritme i joc ràpid del Calafell que ha superat a un Vilanova que li ha costat entrar en el partit.

En una bona jugada de combinació, Ramon Ferré ha marcat l'1-4, en un xut col·locat i ras des de la frontal de l'àrea i des del mig del quadre. Poc més tard, el Vilanova posava el 2-4 en el marcador. Però un Calafell més inspirat i encertat aconseguia el 2-5, mitjançant el capità, Joan Tutusaus, en una excel·lent rematada lateral.

Abans del descans, el Vilanova escurçava distàncies, novament, posant el 3-5 en l'electrònic. Però el Calafell aconseguia marcar el 3-6, mitjançant Frederic Sevé, de fort xut, amb el què s'ha arribat a la mitja part. El Calafell ha jugat força bé els primers 25 minuts sense aturar el cronòmetre que ha durat la primera part.

En la represa, el Vilanova ha escurçat distàncies amb un fort xut de Juanjo Ferrer, 4-6. El Calafell ha disposat de tres pals en el segon temps. L'actuació del porter local, Edu, ha estat bona. Però, no ha tingut tanta feina com el seu company, en la primera part. El Calafell ha fet un joc més especulatiu i de contenció, sense rifar la bola, tret d'algunes ocasions puntuals.

A pocs minuts del final, el C.P. Vilanova feia el definitiu 5-6, amb el què s'ha acabat el partit. Els darrers minuts han estat ben gestionats pels taronges, a diferència del què va passar la temporada passada. Sembla que hem recuperat les bones sensacions, tot i tenir baixes notables en l'equip d'avui. Hem quedat satisfets pel joc, especialment el de la primera meitat.

S'ha vist sobre la pista dos equips de similar nivell, tot i que el Vilanova té una mitjana d'edat més elevada. Això li dóna més mèrit a la seva actuació, tenint en compte que era el seu segon entrenament. Nosaltres anem un xic més rodats, tot i que manca encara fons físic i ritme de joc.

Josep Maria Hernàndez ha tingut una bona actuació, al nivell de la resta de l'equip. Avui no podem destacar ningú en especial, però si haguéssim de citar un MVP podriem donar-li al "Capi" per haver fet un golàs i haver lluitat com mai durant el partit. Tots hem marxat amb bones sensacions, potser perquè era dimarts... però contents pel joc i pel resultat. Gràcies al Vilanova per convidar-nos!