divendres, 11 d’octubre del 2013

Seguim en ratxa!

Ahir a la nit, vam disputar un nou amistós a la pista del Cerdanyola C.H., aquest cop dins el pavelló dels vallesans. Hem de dir que l'equip local no comptava amb els jugadors habituals que juguen la lliga A de veterans, però va presentar un molt bon equip i va ser un conjunt molt sòlid i amb molta qualitat, amb jugadors no habituals. El C.P. Calafell va aconseguir fer un magnífic partit, molt complert i amb alegria ofensiva. El resultat no és important, però el 4-5 definitiu suposa la tercera victòria consecutiva en aquesta pretemporada.

Els vallesans van aconseguir que disputessim el partit dins el pavelló de Can Xarau i no a la boina exterior, on estava previst inicialment, fet que tothom va agraïr per la fresca que feia la nit de dijous.

Abans de l'amistós vam poder gaudir d'uns minuts de l'entrenament del primer equip del Cerdanyola C.H., que juga a la Primera Divisió Nacional Catalana.

Els jugadors calafellencs i vallesans van poder xerrar una estona, abans de començar el partit. Finalment, a les 22;30 es va poder iniciar un amistós que prometia ser molt interessant de cara als calafellencs per a agafar moral i per a veure el nivell de joc de cara a l'inici imminent de la competició.

El primer gol no va trigar en arribar. De fort xut, Frederic Sevé marcava per l'escaire el 0-1 que donava avantatge als calafellencs. Els dos equips estaven molt ben posicionats en defensa zonal i eren els contracops els moments de major perill d'un i altre equip.

El Cerdanyola, però, va tirar d'ofici i feia l'empat en una jugada un xic afortunada. La bola es va colar a la porteria del Calafell arran de pal i per un foradet que hi havia entre les defenses del porter i el primer pal. Poc després, en una bona triangulació, aconseguia posar-se per davant, 2-1.

Els calafellencs, però, no es van posar nerviosos i Jordi Cañellas robava una bola en defensa i li donava una assistència a Ramon Ferré que sortia sol en contracop. Després de controlar la bola per sota les cames, marxava sol cap a porteria i arrossegava la pilota a l'escaire de la porteria del Cerdanyola C.H., aconseguint el 2-2.

A pocs minuts del descans, Frederic Sevé, en un nou contracop, marcava el 2-3 a favor dels calafellencs, gairebé sense voler. En el contracop va buscar la passada al seu company, Javi Luna, que esperava al segon pal. Però no va tenir ocasió, evitant-ho la defensa rival. Un cop davant del porter, va escopir la bola i va entrar, sense que el porter local pogués fer res.

Amb avantatge visitant s'arribava al descans. En el descans, el balanç era positiu i es van corregir alguns errors de lectura de partit. Més motivats i concentrats que els locals, els calafellencs volien aconseguir un bon resultat que els donés moral i fes oblidar totes les derrotes que van patir a la lliga A, la temporada passada.

No obstant, va ser el Cerdanyola C.H. qui aconseguia l'empat. El 3-3 feia aparèixer els fantasmes del passat i posava en perill l'objectiu dels taronges. Amb una jugada genial, Joan Carles Aguilera aconseguia el 4-3 que donava avantatge als homes de verd. Després de passar-se la bola entre les cames, va xutar entre elles i va aconseguir fer passar la bola entre les cames del defensa visitant, sense que el porter la veiés. Amb un toc de gran qualitat i un xic de fortuna aconseguia posar per davant el seu equip.

Però el Calafell no es va donar per vençut! En un contracop llençat per Jordi Cañelles i fent una paret amb Ramon Ferré, aquest últim assistia a Cañellas per a fer l'empat a quatre, rematant a porteria i acabant xocant contra el pal per la inèrcia que portava.

El resultat era bo pels visitants i el joc demostrat era satisfactori. En una jugada de dos contra-ú, el Calafell disposava d'un penal per a aconseguir posar-se per davant. Ramon Ferré llençava ras i un pèl fluix, aconseguint el porter Bel aturar la bola. Cal dir que el Cerdanyola C.H. va fer jugar els dos porters que té, un a cada part, i van tenir una actuació excel·lent. El Calafell va disposar d'algunes ocasions clares de gol que no va poder materialitzar.

A dos minuts pel final, amb l'empat a quatre en el marcador, el C.P. Calafell va disposar d'un nou penal. Aquest cop, Miguel Ángel Perín s'encarregava de transformar-lo en el gol de la victòria, 4-5 pels visitants. D'aquesta manera, el Calafell continuava amb la ratxa de tres partits amistosos guanyant. Esperem que aquesta tingui continuïtat en els propers partits i en l'inici del campionat!