dimarts, 22 d’octubre del 2013

Un Noia de gala, molt superior al Calafell

C.P. CALAFELL Tot l'any - 4
C.E. NOIA Freixenet - 9

Mal inici del C.P. Calafell a la lliga A, tot i que el C.E. Noia ha vingut amb l'equip de gala. El cinc inicial dels de l'Alt Penedès feia por ("Papi", Cabestany, Carda, Rodrigo i Andreu), però el Calafell ha començat dominant en el marcador amb un 2-0 que feia pensar en quelcom positiu. Tot ha estat un miratge, en un vist i no vist i, després d'un canvi defensiu dels vermells-i-negres, el Calafell s'ha esvaït de la pista i l'equip de Sant Sadurtní ho ha aprofitat per a anar-se'n en el marcador.

El partit ha començat amb un gol de Cabestany en pròpia porta, a xut d'Epi, en el minut 2 de partit. En el minut 5, Frederic Sevé, de fort xut des de mitja pista, marcava el 2-0. La bola entrava ajustada al pal i el porter calafellenc del Noia, Joan Papiol, ni l'ha vist! Semblava que les coses començaven de manera diferent a la temporada passada.

Tot i que el Noia dominava i tenia moltes ocasions, els calafellencs estaven endreçats en defensa i impedien que els jugadors de l'Ateneu marquessin. Un Josep Maria Hernàndez pletòric impedia, una vegada rera una altra, que el Noia marqués.

Als dotze minuts, el Noia ha aconseguit marcar el 2-1 en un contracop. Cabestany ha fet el què ha volgut en el partit d'avui, com ens té acostumats. Ell ha estat l'autor dels dos primers gols del Noia. El 2-2 ha arribat uns minuts més tard. Amb l'empat, el Calafell ha demanat un temps mort que ha provocat un canvi defensiu en el Noia Freixenet.

L'equip de l'Alt Penedès ha canviat la defensa a l'home i ha posat les coses molt difícils en atac al Calafell, que ha patit molt amb la bola. Els jugadors visitants han aprofitat els contracops per a posar el 2-3 i el 2-4 en el marcador. L'equip local ha perdut els papers protestant a l'àrbitre, Alberto López. Això ha perjudicat molt el joc de l'equip i ha vist com, abans del descans, el Noia feia dos gols més. El darrer d'ells a manca de dos segons, amb un xut de mitja pista i un xic de fortuna. Amb el 2-6 s'ha arribat a la mitja part.

A la represa, el Noia ha tornat a marcar, gairebé immediatament, posant el 2-7 que semblava definitiu. En aquell moment, López ha expulsat Perín, amb tarjeta blava, per protestar. La tarja podia haver perjudicat molt el conjunt local, que es quedava amb tres homes a la pista. Però, lluny de ser així, el Calafell ho ha aprofitat per a fer el 3-7, després d'un contracop fallat per Javi Luna i un Epi que ha aprofitat el rebuig del porter per a clavar la bola a l'escaire.

No obstant, un Calafell poc especulatiu i un xic més pressionant ha aconseguit marcar el 4-7, mitjançant Javi Luna. Però, el Noia ha reaccionat i ha fet el 4-8 que semblava seria el marcador definitiu. Abans, però, d'acabar el partit, a manca de deu segons, Gallart ha aprofitat una badada defensiva per a fer el definitiu 4-9.

Mal inici, doncs, pel conjunt calafellenc. Tot i que el Noia presentava un conjunt molt superior tècnicament, els locals han perdut els papers amb protestes a l'àrbitre que no porten a res i que hem de mirar d'evitar en propers partits. No obstant, les sensacions són diferents a la temporada passada i creiem que aquest any farem un millor paper a la lliga A.