dimecres, 12 de febrer del 2014

Sopar a l'estil Lizarran



El sopar amb el companys del C.F. Cuatro Vientos va ser al més pur estil Lizarran. Al mateix lloc que l'any passat, al cafè-restaurant La Cata, els dos equips van compartir el tercer temps fins passada la una de la matinada. El cambrer es va haver de pujar a la cadira per a fer la foto de rigor, ja que la taula era força llarga.


La Cata és propietat d'un dels jugadors locals i, per aquest motiu, ens va esperar oberta fins després del partit. Aquest cop, ens va servir els hielos que havíem demanat l'any passat, com és costum en nosaltres. Així que vam marxar amb bon sabor de boca.


L'Epi ensenyava alguna de les ferides de guerra del partit davant el Cuatro Vientos, concretament el cop d'estic a l'ull que va provocar un penal i l'expulsió del jugador local amb tarjeta blava.


També el Ramon Ferré va patir un cop de bola a l'ull, en un rebuig involuntari, després de caure dins l'àrea local en un intent de revers per darrera la porteria. La sang no va arribar al riu!


L'equip de Blanes tenia força gana i havia suat per a endur-se el partit, amb un xic de sort i amb una actuació estelar del seu porter.


El primer plat, ple de pinxos calents, que va fer les delícies dels jugadors dels dos equips.


Els jugadors calafellencs també tenien ganes de tenir un bon tercer temps, després del desplaçament tant llarg i la tornada que els esperava.


El segon plat, amb pinxos freds, també va ser benvinguda a la taula.


El Javi Luna tenia força gana, després de marcar un nou golet.


Al final, cafès amb pastes per a tancar un magnífic sopar.


Els jugadors verd-i-blancs ja pensaven més en el Noia i en el viatge de tornada que en el partit de Blanes. Amb aquest desplaçament ja s'han fet els més llunyans de la temporada (Malgrat, Sant Celoni i Blanes).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada