dijous, 13 de març del 2014

Derbi intercomarcal del Penedès, a Vilafranca

VS

C.P. Vilafranca - C.P. Calafell

Hem avançat el partit davant el C.P. Vilafranca que s'havia de jugar demà. El partit es disputarà avui, dijous, a causa del partit d'OK lliga que disputarà demà l'equip vilafranquí. El derbi penedesenc d'aquesta nit porta bons records als jugadors calafellencs, ja que, en la primera volta, vam aconseguir la nostra primera victòria a la lliga A de veterans i li vam poder dedicar el triomf al nostre capità, Joan Tutusaus, que acabava de ser intervingut. El resultat de 6 a 5 reflexa la igualtat entre els dos conjunts, tot i que el Calafell va dominar el partit, tret dels minuts finals.


Aquest cop, però, anem a la pista del Vilafranca. L'any passat, els derbis penedesencs van acabar amb dues victòries vilafranquines, per la mínima. En el seu pavelló, vam perdre per 7 a 6 en un partit molt equilibrat. En el Joan Ortoll, la derrota va ser per 3 a 4. Per tant, tot pot passar aquesta nit en el pavelló de la capital de l'Alt Penedès. Però segur que els vilafranquins sortiran a per totes, després de la bona ratxa de resultats que els ha permès sortir del darrer lloc de la classificació que han ocupat durant moltes jornades!


Els veterans del C.P. Vilafranca van estrenar local per a sopar, en l'edifici Mescha. L'any passat, van passar pel Lizarran en el darrer partit disputat a casa. A Vilafranca, vam sopar en la Braseria La Pelegrina. Segur que, aquest cop, tornarem a gaudir d'un magnífic tercer temps amb els companys vilafranquins!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada