dimecres, 19 de març del 2014

Estrena del Malgrat a Calafell



El C.P. Malgrat mai havia vingut a sopar a Calafell i reconeixia la bona fama que té l'equip local en aquesta mena d'actes socials. De primera mà ho van poder comprovar, sopar al Restaurant La Gran Muralla, principal patrocinador de l'equip verd-i-blanc.


El propietari del negoci, el Lin, va rebre els jugadors a la porta del Restaurant. Va donar la benvinguda al Malgrat i va parlar una estona amb els coneguts jugadors locals.


A la taula, bona harmonia entre dos equips que es coneixen poc. Però, mica en mica, van fent bones migues. Els veterans del Calafell van ocupar la tradicional taula rodona. Els del Malgrat van estar a l'extensió allargada.


Hi havia coses que celebrar, com l'aniversari de Ramon Ferré, que feia 39 anys. Els jugadors dels dos equips van cantar allò de "i que cumplas muchos más..." per a veure si quèia algun "hielo". Però, el Ramon no va picar!


Els jugadors del Malgrat van sopar calent, molt calent. Fins i tot, amb plats traient fum! Però, el Lin ens va tornar a sorprendre amb la seva cuina catalano-xinesa que el caracteritza. Les patates braves van ser de lo millor!

2 comentaris: