diumenge, 2 de març del 2014

Jornada 15



La quinzena jornada del campionat comença demà dilluns amb un partit entre el C.P. Calafell i el C.P. Sant Celoni "A", dos equips en situacions ben diferents. Mentres el conjunt local lluitarà per a sortir dels llocs de perill i tornar a passar el Vilafranca, els de Sant Celoni ocupen una posició tranquil·la a mitja taula, un xic lluny de les posicions de privilegi. Per tant, el Calafell voldrà fer valer el factor pista que tants bons resultats els dóna i treure quelcom positiu de la visita dels de Sant Celoni.

El Barça rebrà el Noia Freixenet en un partit que podria ser, perfectament, un avançament de la final d'enguany. Si el Noia no afluixa en la segona volta i continua comptant amb Guillem Cabestany, pot arribar a la Final Four. El duel al Palau Blaugrana promet ser d'allò més interessant.

El Cerdanyola C.H. rep el segon classificat, el C.P. Malgrat, en un partit que serà una prova de foc pels debutants a la categoria. El Malgrat ha jugat gairebé tots els partits al seu pavelló i fora d'ell ha perdut a Santa Margarida de Montbui. Veurem si es deixa els punts a la boina de Can Xarau o demostra el seu potencial, també fora de casa.

El Montbui rep el cuer en un partit que ha de servir per a tornar a recuperar les sensacions de l'inici de temporada. Els de Santa Margarida són, a priori, superiors al conjunt vallesà. Però faran bé de no confiar-se i donar-ho tot a Can Passanals per a endur-se tres punts importants.

Partit molt interessant el què disputaran el Mollet H.C. i el C.P. Congrés, els conjunts que van acompanyar el Barça i el Cuatro Vientos en la darrera Final Four. Aquest any sembla que els dos equips no estan al mateix nivell, tot i que el Mollet continua molt ben col·locat en la classificació. Per contra, el Congrés ocupa uns llocs impropis que no els dóna gaire marge d'error.

Finalment, L'U.E. Horta rep el C.P. Vilafranca que sembla estar més tranquil, després d'aconseguir dues victòries consecutives importants i sortir dels llocs de descens. Serà un partit interessant de veure entre dos equips de nivell similar i que tenen un joc de característiques semblants. Veurem si Pujalte resulta el factor determinant per a decantar el marcador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada