dissabte, 8 de març del 2014

Resultats de la jornada 15



La quinzena jornada de la lliga A de veterans ha finalitzat amb la sorprenent victòria del C.P. Vilafranca a la pista de l'U.E. Horta, per 4 a 6. Aquesta victòria consolida l'equip vilafranquí en la recuperació de les darreres jornades i l'allunya dels llocs de perill, després d'ocupar durant moltes jornades el darrer lloc de la classificació.

El Malgrat es va endur la victòria de manera ajustada, de la boina de Can Xarau, per 5 a 6. El conjunt local va anar remuntant en el segon temps, després del 0-4 del descans. Això demostra que el Malgrat pot patir en algunes pistes, en aquesta segona volta, jugant tots els partits com a visitant. El Cerdanyola segueix en zona de descens, tot i demostrar un bon nivell davant el segon classificat.

El C.H. Ripollet A va guanyar l'H.C. Montbui a domicili. Els de Santa Margarida semblen estar en caiguda lliure, en les darreres jornades, i s'han desinflat força perdent punts importants davant d'equips de la part baixa de la classificació. En canvi, el Ripollet aconsegueix una victòria important per mantenir aspiracions de permanència.

El Mollet H.C. ha vençut al C.P. Congrés en un partit entre dos equips que van estar en la darrera Final Four. Sembla que els vallesans es van imposar amb certa solvència i comoditat als barcelonins.

En el partit més interessant entre el Barça i el Noia, els de Sant Sadurní van vèncer al Palau Blaugrana, per 3 a 5. Amb aquesta derrota els blaugranes ja en sumen dues, mentre el Noia Freixenet es postula com a candidat a disputar el títol al F.C. Barcelona en la propera Final Four.

Finalment, el 26 de maig es va disputar el partit ajornat entre el Calafell i el Sant Celoni, amb una victòria ajustada dels visitants, sobre la botzina. Després d'un partit molt igualat, on el Calafell havia dominat en el marcador durant força estona, el Sant Celoni marcava el definitiu 4 a 5 a manca de tres segons pel final. L'empat no li valia al Calafell que, en els darrers segons, va arriscar per a aconseguir la victòria i va acabar perdent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada