diumenge, 23 de març del 2014

Resultats de la jornada 17



La dissetena jornada de la LCV va començar amb el campió guanyant davant el Sant Celoni, per 3 a 1, i la victòria contundent del Malgrat al Pavelló Joan Ortoll de Calafell. Els locals van plantar cara i li van posar les coses difícils al segon classificat del campionat, més del què reflexa el marcador. Una ratxa golejadora dels visitants va fer que el partit es decidís clarament en el segon temps.

L'U.E. Horta va vèncer al C.H. Ripollet A, trencant la ratxa de bons resultats que venia portant, amb dues victòries consecutives que l'han deixat fora de la zona de descens directe. El 3 a 1 demostra la igualtat entre els dos equips, la bona defensa que tenen i la poca facilitat del Ripollet per a fer gols.

El Barça havia guanyat el Vilafranca, el passat 27 de febrer, per 10 a 5. Els vilafranquins es van relaxar després d'una gran ratxa de resultats que han encadenat.

El Cerdanyola C.H. encaixava una nova derrota davant el C.P. Congrés, en un partit clau per l'equip vallesà. Tot i poder comptar amb Quim Pauls, els barcelonins van ser superiors i van marcar les diferències. El Mollet H.C. guanyava a Can Passanals, al Montbui, per 2 a 5. El conjunt local segueix immers en una mala ratxa de resultats que l'estan deixant sense opcions per a lluitar per la Final Four.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada