dimarts, 1 d’abril del 2014

Derrota per la mínima davant el Congrés

C.P. Calafell - 6
C.P. Congrés - 7

No ha pogut ser! Els veterans del C.P. Calafell ho han donat tot per a aconseguir un bon resultat davant un gran equip, el C.P. Congrés, que, tot i no ser el d'altres temporades, avui ha demostrat el seu ofici i la seva categoria per a endur-se els tres punts del pavelló Joan Ortoll. El Congrés s'ha trobat amb dos gols en els primers cinc minuts que han pesat com una llosa a l'equip local i han donat sempre avantatge en el marcador als visitants. No obstant, el Calafell ha tingut opcions d'empatar fins l'últim moment. El Congrés ha sabut aprofitar alguns desajustos defensius per aemportar-se la victòria.

Els jugadors del C.P. Calafell han fet pinya i s'han conjurat abans de començar el partit, ja que els tres punts eren de vital importància per a sortir de la zona de descens.

El partit ha començat molt bé per l'equip visitant, als tres minuts ha sabut obrir el marcador. Amb una defensa local, encara, un xic descol·locada, el Congrés ha marcat el 0-1.

Encara no havien passat cinc minuts de partit i el Congrés feia el segon de la nit. Una arrossegada imparable, des de la frontal de l'àrea, de Montardit, ha posat el 0-2 en el marcador.

No obstant, el Calafell no ha llençat el partit i Espinosa, en un contracop, ha marcat el 1-2 que obria, novament, l'enfrontament. El conjunt local, poc a poc, anava entrant en el partit i millorant el sistema defensiu.

El Calafell anava posant setge davant la porteria del Congrés, però sense disposar de clares ocasions de perill. No obstant, ha estat el Congrés qui ha marcat, de nou, posant el 1-3 en el marcador.

El conjunt verd-i-blanc s'ha fet amb el domini del partit, des de llavors i fins el descans. Però només ha tingut una oportunitat per a marcar. Perín ha llençat un penal que ha aturat el porter del Congrés. No obstant, el rebuig l'ha agafat el propi Perín que ha donat una assistència de gol magistral a Frederic Sevé, al segon pal.

Amb el 2-3 s'arribava al descans. Els dos equips es veien amb opcions de guanyar. Estaven fent un joc molt seriós i de control. No obstant, en el segon temps, tot ha canviat. Els dos equips han anat a per la victòria i el joc s'ha convertit en un constant "corre calles" per ambdues parts.

El Congrés ha aconseguit el 2 a 4 que tornava a donar-los un avantatge de dos gols. Però, Javi Luna ha disposat d'un penal per a escurçar distàncies, convertint en gol de xut per l'escaire, el 3-4.

El porter del Congrés no ha pogut fer res davant el xut inapel·lable de Luna, a l'escaire esquerre del porter. El Calafell semblava tornar a entrar en el partit.

Però, poc ha durat l'alegria. El Congrés, mitjançant Montardit, novament, marcava el 3-5, en una arrossegada a l'escaire de la porteria de David Tutusaus. El porter calafellenc ha tingut una magnífica actuació, però no ha pogut fer res en els gols de l'equip visitant.

La sortida de Ramon Ferré en pista ha servit per a descol·locar el porter visitant en els dos gols següents del Calafell. En el primer d'ells, Frederic Sevé ha xutat des de mitja pista i Ramon Ferré s'ha apartat, impedint la visió del porter del Congrés. El xut inapel·lable ha entrat a la porteria visitant, posant el 4-5 en el marcador.

No obstant, el Congrés ha tornat a posar-se dos gols per davant, amb un nou gol de Montardit, també d'arrossegada des de fora de l'àrea. El 4-6 semblava sentenciar el partit.

Però, en un contracop entre Epi i Ramon Ferré, aquest últim s'ha posat davant del porter visitant, tapant-li novament la visió, cosa que ha aprofitat Epi per a xutar i marcar el 5-6.

Però, en la jugada següent, el Congrés ha marcat el 5-7, després d'una badada defensiva de l'equip local. Aquest gol ha sigut una gerra d'aigua freda per l'equip local, que havia arribat al final del partit amb opcions.

El Calafell, però, després d'una falta que s'ha repetit tres cops el seu llençament, ha pogut marcar el 6-7, amb un xut de Perín que els jugadors visitants han protestat força, ja que estaven descol·locats i no sabien el què havia xiulat l'àrbitre. Els jugadors locals han tret ràpid la falta i han pogut marcar.

A manca d'un minut i mig, els jugadors locals creien en la possibilitat d'empatar el partit i han demanat un temps mort per a aturar el temps i poder organitzar la defensa pressionant fins el final del partit.

Però, els jugadors del Congrés s'han limitat a aguantar la bola fins el final del partit. Incomprensiblement, López Vega no ha xiulat cap passiu a l'equip visitant. Però, hem de reconèixer que ha tingut una bona actuació i no ha influit en el resultat.

Per tant, nova derrota, aquest cop ajustada, que ens deixa amb vuit punts, en la penúltima posició de la classificació. Haurem de suar i patir per sortir d'aquest lloc, en els pocs partits que resten de campionat.