dimecres, 9 de juliol del 2014

El grup verd



El grup verd va obrir el II Torneig Internacional Ciutat de Calafell. Per primer cop, els partits van comptar amb la presència de dos àrbitres en cada partit. Això va fer que els jugadors no pressionessin tant les decisions arbitrals i els partits fossin més fàcils de xiular. Hem d'agraïr a Honorino Boada que ho va fer possible! Joves àrbitres de la província van aprofitar el torneig per a rodar-se.

Després dels resultats de la jornada de dissabte, la classificació del grup verd va ser la següent:


El C.E. Noia Freixenet va aconseguir el primer lloc del grup, tal i com era de preveure, però amb resultats molt més ajustats del que tothom podia pensar. La igualtat en el grup va ser molt gran, fins el punt de que hi van haver dos empats. El Vilanova va vèncer al Sant Celoni per un ajustat 3 a 4, aconseguint el segon lloc del grup amb quatre punts i més gols encaixats que marcats. El Cubelles va esgarrapar el tercer lloc a un Sant Celoni que no va venir amb l'equip complert.


El C.E. Noia Freixenet i el C.P. Vilanova van obrir la jornada de dissabte, a la carpa. El partit va ser de domini clar pel conjunt de l'Alt Penedès (1-4). Però, la veritat és que el Noia va patir poc per a aconseguir el primer lloc d'un grup molt igualat, tot i els resultats ajustats que va tenir davant el Cubelles (3-4) i el Sant Celoni (3-2). Aquest últim partit el va guanyar en els últims deu segons, després que l'equip de Sant Celoni retirés el porter per a posar un jugador més de pista i intentar desfer l'empat a dos en el marcador. Per contra, el Vilanova va fer valer el seu ofici per a imposar-se al Sant Celoni (4-5) i aconseguir l'empat en els darrers minuts davant el campió de la lliga B d'enguany, el C.P. Cubelles.


El C.P. Cubelles va aconseguir dos empats, davant el Sant Celoni (2-2) i el Vianova (6-6), sumant dos punts en la fase de grups. La derrota ajustada davant el Noia el va deixar en tercer lloc del grup, però va demostrar que és un equip difícil de batre.


El Sant Celoni va decebre, tot i presentar un equip de circumstàncies. No obstant, la seva valentia en el darrer partit demostra que és un equip molt competitiu i que venia a per totes. Amb un sol empat, va haver de disputar el partit pel setè lloc del torneig. Però, un any més, s'ho van passar d'allò més bé!


El partit entre el C.E. Noia Freixenet i el C.P. Vilanova es va disputar a la carpa, mentres al pavelló el Sant Celoni s'enfrontava al Cubelles. Aquí us deixem algunes imatges dels dos partits que van encetar aquesta edició del II Torneig Internacional Ciutat de Calafell.





















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada