divendres, 11 de juliol del 2014

Les millors imatges i anècdotes del torneig



Un any més, al II Torneig Internacional Ciutat de Calafell els aficionats van poder gaudir del millor hoquei veterà del món. Però, els jugadors van disfrutar dels massatges que els va oferir el Centre d'estètica i SPA Sònia, de Calafell. Tots ells es van endur un record imborrable de la seva estada en el nostre torneig. A més, també es van poder banyar al centre esportiu Vilarencaqua i provar el seu spa exterior, entre partit i partit.



Alguns van matinar molt! Per compensar tots aquells moments en què arriben tard, durant la temporada, el Frede i el "Cañi" van estar al peu del canó molt d'hora. Seguint l'exemple de Pep Guardiola, cal aixecar-se ben d'hora, ben d'hora i ben d'hora...



Els dos "amos" del cronòmetre del dissabte, al pavelló, van ser el Raül Espinosa i el José Manuel Núñez. Els dos cracks van tenir temps de fer-se fotos entre partit i partit...


El bon ambient i el bon humor van ser sempre presents en el torneig. Mentres un feien ganyotes...


...altres havíem de ser atesos a l'hospital! Per cert, moltes gràcies a tots els membres de la Creu Roja que van assistir el nostre torneig. Sense cap dubte, vam estar en molt bones mans!


Una estona després, tots apunt per a fer de pirates al Carnaval d'estiu de Calafell.


El José Manuel Núñez va estar molt ben acompanyat al crono, en tot moment! Mentres uns pencaven...


...altres feien relacions públiques al bar. En favor seu, cal dir que no estaven comprant a cap àrbitre!


Els dos porters del Calafell van ser espectadors de luxe quan el Barça es feia la foto del partit. Poc després, ells també van quedar retratats amb una maneta de gols, cadascú.


Però, per a espectadors de luxe tenim alguns dels jugadors que va assistir al torneig. Aquests afortunats van poder gaudir d'una magnífica vetllada veient els monòlegs de Leo Harlem i Sergio Olalla. Sense cap dubte, l'atracció del torneig d'enguany. Cal destacar l'agraïment que va fer Leo Harlem als veterans del C.P. Calafell per a cedir la pista per a poder fer el seu show.


Per compensar les molèsties, l'organització va cedir la barra del show als veterans del C.P. Calafell. Aquest fet va ser ben aprofitat pels vetes que van haver d'anar a buscar més provisions...


Feia molta calor i calia portar aigua per a tots... fins i tot, dalt l'escenari, els dos humoristes destacaven l'elevada temperatura del pavelló.


En definitiva, que es va veure molt bon espectacle. Bé, alguns no ho van veure gaire...


Després dels monòlegs, alguns equips van celebrar un sopar al Restaurant Mescha.


El bon ambient i el bon rotllo de la pista es va extendre a la taula, tot veient el Carnaval d'estiu de Calafell.


La Rosario no s'en perd una!


Com a anècdota, cal dir que els portuguesos van caminar més del doble del previst, ja que van arribar a Cunit, a peu! A l'hora de començar el sopar, els vam trobar a faltar.



Però, la festa del II Torneig Internacional Ciutat de Calafell es va traslladar al Vip's. Alguns jugadors van aprofitar la nit calafellenca per a passar-s'ho bé i gaudir fins les sis del matí!


Els veterans del C.P. Calafell van haver de matinar el diumenge per a parar les taules per a fer la paella que tancava una nova edició del torneig. Aquest aspecte presentava la carpa, un cop acabat l'esforç.


Ramon Ferré va estar molt ben acompanyat al crono, en la jornada de diumenge. Tot i els punts a la cella i no poder jugar, va gaudir d'un bon hoquei a primera línia de pista.


Alguns van triomfar...


Altres van acaparar tota l'atenció...


Però el millor va ser la satisfacció per haver aconseguit culminar amb èxit una nova edició del nostre torneig.


Els trofeigs van ser una gentilesa de Marbres Costa i el nostre company Eugeni Collado en va ser l'autor. Moltes gràcies, Chicu!


Després de la foto de grup i l'entrega de premis a tots els equips i jugadors, va venir el fi de festa esperat!


Una paella gegant culminava una nova edició del Torneig Internacional Ciutat de Calafell, com és tradició! Les gambes i els musclos van completar una magnífica jornada d'hoquei.


El Josep Maria va ser el primer en tastar-la!


L'amor entre els equips fluïa!


Però la jornada era un excel·lent motiu per a compartir moments inoblidables en família.


El Pepe Busquets va fer gana i va repetir...


Mentres altres, en el comiat dels jugadors portuguesos es van emocionar! Sense cap dubte, el torneig de Calafell és capaç de generar tot tipus d'emocions i experiències a tots els què hi participen d'una o altra manera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada