dimarts, 15 de juliol del 2014

Partit pel tercer lloc


VS

C.P. Vilanova - 0
C.P. Calafell - 1

Magnífic partit el què van oferir els dos equips que disputaven el tercer lloc. El C.P. Vilanova volia demostrar que pot competir a bon nivell en la LCV "A" i el Calafell va sortir molt concentrat i coneixedor de la dificultat que suposava el conjunt del Garraf. Els dos conjunts van disposar de bones oportunitats per a marcar, però només el Calafell ho va poder aconseguir en una sola ocasió. Frederic Sevé, amb un xut ajustat al pal que va entrar i sortir de la porteria vilanovina, va donar el tercer lloc al conjunt local. Els jugadors vilanovins van protestar l'únic gol que pujaria al marcador. Aquí podeu veure el partit complert.

2 comentaris:

  1. Gran partit, entre dos equips que sempre que han jugat han demostrat com d'igualats són els partits fins al final,... molt bon vídeo i felicitar-vos per l'organització i haver-nos convidat, bones vacances veteranuuuuus!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gran partit entre dos equips de bon nivell i gràcies per les felicitacions i per haver vingut a participar en el torneig. Una abraçada, veterans! I sort a la lliga A.

      Elimina