diumenge, 12 d’octubre del 2014

Jornada 2



En la segona jornada, el C.P. Calafell descansa i jugarà el partit ajornat davant el C.H. Ripollet B de la primera jornada, permutant l'ordre de joc. A més, es jugaran els partits entre la resta dels equips de la LCV B. El C.T. Barcino "A" rebrà el C.P. Malgrat "B". Experiència i novetat es trobaran en aquest partit, en una pista de reduïdes dimensions que afavoreix els locals.

El dimarts, els debutants del Manlleu reben el G.E.i. E.G., un dels històrics conjunts de la LCV. Veurem si els locals imposen un bon ritme, després de vèncer amb solvència en la primera jornada a la pista de l'U.E. La Garriga, o són els visitants els què tiren d'ofici per a sumar els tres punts. També dimarts, es juga un interessant partit entre el Valldoreix i La Garriga, dos equips de bon nivell que volen estar en els llocs de privilegi. Els de Sant Cugat debuten aquesta temporada, després de descansar en la primera jornada.

El dijous, La Salle-Premià reb Les Franqueses en un duel entre dos equips força similars i que pot donar pistes sobre les posicions que poden ocupar en la classificació en aquesta temporada. Finalment, el divendres, L'Esplugues reb el Ripollet B i el Sant Celoni B reb el Barcino B.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada