dimecres, 15 d’octubre del 2014

Partit resolt en cinc minuts

C.P. Calafell - 9
C.H. Ripollet B - 2

El primer partit de la temporada, davant el C.H. Ripollet B no ha tingut massa història. En els primers cinc minuts, el Calafell ja havia marcat quatre gols i havia decidit clarament el partit. La resta ha estat positiu per donar minuts a les noves incorporacions d'aquesta temporada, que han tingut un xic d'ansietat pel debut, però han marcat un gol cadascú. El 7 a 1, al descans, ja donava la primera victòria al conjunt local, que no ha patit en cap moment pels tres punts.

En el partit d'avui, descansaven homes importants com Frederic Sevé i Jordi Cañellas, per les rotacions, i Epi, per lesió produïda en l'entrenament de la setmana passada, després d'un xut que va impactar en el pòmul i li va provocar una ferida. Per tant, baixes sensibles que han donat lloc a un equip titular poc habitual, amb Perín i el "Capi", en la davantera, i Luna i Ramon Ferré, a la defensa.

El primer gol no ha trigat en arribar, pràcticament en la segona jugada d'atac, Ramon Ferré fa una passada a l'interior de l'àrea que un defensa visitant treu clarament amb el peu, donant una puntada a la bola. L'àrbitre, el senyor López Vega, xiula penal i Javi Luna transforma, de xut col·locat, als dos minuts.

En la següent jugada d'atac del Calafell, el "Capi" remata una bona passada de Perín i fa el 2-0, al minut tres. En el següent minut, Ramon Ferré llença un bon contracop i assisteix al "Capi" que marca el seu segon gol de la nit, 3-0, per l'escaire, enganyant el porter visitant. El quart gol de la nit arribava un minut més tard, als cinc minuts de joc, amb un xut ras des de fora de l'àrea de Ramon Ferré que entra pel mig de les cames del porter vallesà. En cinc minuts, partit resolt.

La roda de canvis i el relaxament ha fet que baixés la intensitat, especialment en atac. Javi Mudarra estrenava el seu compte golejador en el seu debut a la LCV marcant el 5-1 en un xut des de dins l'àrea. El Ripollet B escurçava distàncies amb un xut ras des de mig camp que el porter local no ha vist, 5-1. Abans del descans, però, Perín feia el 6-1 en una internada per la banda i Ramon Ferré feia el setè, rematant de xut ras, després d'una passada de Javi Martínez. Amb el clar 7-1 s'arribava al descans. En el segon temps, moltes ocasions per part local i excessiva ansietat per marcar. Ha estat el Ripollet el primer a fer-ho, 7-2, als dotze minuts. Al final, Javi Martínez i Eugeni han fet dos gols més per tancar el marcador. Bon debut, doncs, dels veterans del Calafell que, en tot moment, s'han mostrat superiors al Ripollet B, però que hauran d'ajustar algunes coses en els propers partits per poder competir a bon nivell en aquest campionat.