dissabte, 18 d’octubre del 2014

Resultats de la jornada 2



En la segona jornada del campionat, el Malgrat B ha guanyat al Barcino A, un equip dels debutants a la categoria enguany ha sabut imposar la seva joventut a l'experiència dels barcelonins. Un partit ajustat i igualat del què els jugadors del Malgrat hauran après moltes coses.

El Manlleu segueix imparable després de golejar el G.E.i E.G. per un contundent 12-4. Els debutants a la categoria semblen anar directes a l'ascens de categoria, amb un Quim Casalí golejador, que els fa ser els màxims favorits per a aspirar al títol enguany.

L'U.E. La Garriga s'ha refet de la seva derrota davant el Manlleu, en la primera jornada. El Valldoreix no va tenir cap opció de victòria en un partit que es presentava més igualat, a priori. Les Franqueses han sabut vèncer a domicili a La Salle-Premià, per un ajustat 2-3.

L'Esplugues ha vençut al Ripollet B per un clar 5 a 2, la mateixa setmana que el Calafell derrotava el mateix equip per 9 a 2. L'Esplugues és el proper rival del Calafell i, per tant, serà un rival més complicat que el Ripollet B.

Finalment, el C.T. Barcino B continúa sumant i demostrant que vol estar en les posicions capdavanteres, en aquesta temporada, després d'imposar-se a domicili, al Sant Celoni B.


El Manlleu continúa al capdavant de la classificació, amb dinou gols a favor en dos partits, i sembla que vol arribar a la LCV A per la via ràpida. Sense cap dubte, és el clar favorit al títol, tot i ser debutant a la categoria. Amb un equip jove i de qualitat, han començat molt forts, tot i apuntar-se a la lliga a darrera hora.

El Barcino B també té sis punts en dues jornades. Amb menys brillantor que el Manlleu, els barcelonins volen repetir l'excel·lent temporada que van fer en la darrera edició de la LCV. Sembla que, al final del campionat, també estaran allà dalt.

El Sant Celoni B encapçala la llista d'equips que tenen tres punts, on hi ha el Calafell en quarta posició. En aquest gruix d'equips hi trobem alguns dels equips que poden donar molta guerra en aquesta temporada.

Sense punts hi trobem a quatre equips. Encara és aviat per a fer valoracions, però segur que Barcino A i Valldoreix no trigaran gaire en remuntar i sortir d'aquestes posicions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada