dissabte, 25 d’octubre del 2014

Resultats de la jornada 3



El Barcino B es va imposar de manera contundent a La Salle-Premià, un dels debutants de la categoria. Els barcelonins no van donar opcions als visitants que ni tant sols van poder marcar el gol de l'honor. El Barcino B es posa les pil·les abans de visitar la difícil pista del Manlleu, l'altre conjunt que lidera la classificació i que ha guanyat de manera sobrada a Les Franqueses, a domicili.

El Calafell no vol perdre pistonada respecte els dos equips capdavanters i també va golejar a l'Esplugues per 10-2. Finalment, el Valldoreix va aconseguir sumar la victòria a la sempre complicada pista del G.E.i E.G. amb més dificultats de les previstes.


El partit entre el Malgrat B i el Sant Celoni B es va invertir l'ordre de joc i es va jugar ahir divendres a la nit, empatant a quatre gols, al pavelló del Sant Celoni B.


La jornada 3 de la LCV ha permès aclarir un xic més la classificació de la categoria, tot i portar només tres jornades disputades. El Manlleu s'erigeix com a clar favorit per assolir l'ascens. Barcino B i Calafell, amb un partit menys, persegueixen els líders.

Sant Celoni i Malgrat es van repartir els punts i ocupen la quarta i cinquena posició. Tot seguit venen una sèrie d'equips amb tres punts. Finalment, Barcino A, Ripollet B i La Salle-Premià que encara no han sumat cap punt en aquests primers partits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada