dijous, 23 d’octubre del 2014

"Romario" celebra el seu aniversari marcant sis gols

C.P. Calafell - 10
H.C. Esplugues - 2

Javi Martínez "Romario" va deixar enrera l'ansietat del primer dia i va destapar-se com a una autèntica arma ofensiva, ahir a la nit, davant l'H.C. Esplugues, per celebrar el seu aniversari, amb sis gols. Ell i el porter local, David Tutusaus, van ser els jugadors més destacats del partit. L'Esplugues no va ser rival per un ofensiu Calafell que li va costar entrar en joc, però que va aprofitar el cansament físic dels visitants en el segon temps per ampliar el marcador.

Pel C.P. Calafell van jugar David Tutusaus (porter), Frederic Sevé, Joan Tutusaus, Javi Martínez i Miguel Ángel Perín (cinc inicial), Javi Mudarra, José A. "Epi", Eugeni Collado i Jordi Cañellas "Cañi".

Per l'H.C. Esplugues van jugar Xavier Gonzàlez (porter), José Ramon Pueyo, Rodrigo Alejandro, Marco Martínez, Jordi Val, Eduardo López i Roger Olivé.

El partit començava sense massa tensió, potser per l'hora que es jugava, mitja hora abans de l'horari habitual, i pel dia, tampoc habitual. Però, al minut 5, Javi Martínez obria la llauna de l'Esplugues i, al minut 7, feia el segon gol pel Calafell.

Amb el 2-0, el partit semblava controlat i va començar la roda de canvis. Cañi i Frede jugaven el seu primer partit de la temporada. Eugeni Collado aprofitava per anar agafant minuts i ritme de joc. Javi Mudarra i Javi Martínez seguien la seva "posta a punt" particular i sumaven minuts i experiència a la LCV.

L'Esplugues plantejava poc perill, però David Tutusaus, molt segur a la porteria, ho aturava completament tot. El porter local va estar incommensurable tot el partit, sent un dels millors jugadors a la pista.

Al descans, seguia el 2-0. Els jugadors locals no havien marcat més gols, tot i disposar d'algunes ocasions clares. El partit era un constant contracop amunt i avall. En el segon temps, les coses van canviar. Una major efectivitat del Calafell feia que el marcador s'ampliés de forma important.

Javi Martínez feia el 3-0, picant la bola de manera imparable a la porteria visitant, en el primer minut del segon temps. Eugeni Collado aprofitava per marcar el seu segon gol en el campionat, en el minut 4, i Javi Martínez, en el minut 6, tornava a marcar. El partit estava sentenciat.

Roger Olivé va marcar el primer gol de l'Esplugues, de xut ras, en el minut 10 del segon temps. Fins aquell moment, David Tutusaus havia salvat en diverses ocasions el Calafell, amb brillants aturades que eren celebrades pels seus companys.

En el minut 12, Frederic Sevé xuta al pal. Però, dos minuts més tard, era Epi qui aprofitava una internada dins l'àrea des de la banda per a marcar el 6-1, aixecant la bola a l'escaire esquerra del porter visitant. Cañi, en el minut 17, marcava un nou gol, després d'aprofitar un rebuig dins l'àrea visitant.

Un minut més tard, amb una bona internada per la banda, José Ramon Pueyo marcava el segon gol de l'Esplugues per l'únic forat que havia deixat el porter local. Amb aquest gol, el marcador era de 7-2.

Però, Javi Martínez va marcar dos gols més, en els minuts 20 i 23, que suposaven el cinquè i sisè gols particulars. Sense cap dubte, una excel·lent manera de celebrar el seu aniversari damunt la pista.

Alberto López Vega, el col·legiat de l'encontre, es va trobar un partit plàcid, sense faltes, ni penals, ni faltes directes, ni expulsions de cap mena. Va tenir una bona i tranquil·la actuació.

Finalment, en el minut 24, Frederic Sevé marcava el seu primer gol en aquesta temporada, posant el definitiu 10-2 en el marcador.

L'Esplugues no va tenir l'encert adequat en el segon temps, on va disposar de majors ocasions per a marcar. La bona actuació del porter local, David Tutusaus, va impedir-ho.

Tot i el marcador, el Calafell ha de millorar molt en defensa i en tensió de joc. Mica en mica, els jugadors aniran agafant el to físic adequat per encarar els partits més difícils que tenim abans de les festes de Nadal.

El següent partit serà a la pista del Club de Tennis Barcino "A", un equip amb jugadors veterans que coneix perfectament els jugadors calafellencs i que donarà més guerra, a priori, que els dos rivals que han passat fins ara pel pavelló Joan Ortoll de Calafell.

L'àmplia plantilla del C.P. Calafell en aquesta temporada dóna moltes variants i qualitats diverses a l'equip. Si ho sabem aprofitar, aquesta varietat ens pot ajudar a desencallar partits travats que ens podem trobar en la LCV d'enguany.

Els porters estan tenint un protagonisme destacat, com ja van tenir la temporada passada. Sense cap dubte, la seva actuació serà clau per a aconseguir un bon lloc en aquest campionat.

Després del partit, els jugadors i seguidors dels veterans van celebrar la victòria en el restaurant La Gran Muralla. Ahir, nou menú del Lin per celebrar l'aniversari del Javí Martínez "Romario" i els seus sis golets.

David Tutusaus i Javi Martínez, els dos millors jugadors en pista, ahir a la nit, celebraven amb hielos la seva bona actuació davant l'Esplugues. A seguir!