diumenge, 2 de novembre del 2014

Jornada 4



La quarta jornada de la LCV "B" comença amb la visita del C.P. Calafell a la difícil pista del Club de Tennis Barcino, per jugar davant un dels equips més veterans i experimentats de la lliga. En Fabi, en Poblet, en Jaume, en Joan,... ens esperen per jugar un partit que agrada disputar i que sempre ens costa tirar endavant.


El dimarts es juga un dels duels importants d'aquesta temporada entre el debutant, el C.P. Manlleu, i el tercer classificat de la temporada passada, el C.T. Barcino "B". Aquest partit entre els dos equips que encapçalen la classificació pot donar-nos pistes sobre quin d'ells és el màxim favorit per a endur-se el campionat enguany. Segur que els dos equips suaran la cansalada i es deixaran la pell.

El Valldoreix rep les Franqueses en un partit assequible, a priori. El conjunt de Sant Cugat no és el d'altres temporades, però manté el bloc habitual de gran qualitat tècnica. L'U.E. La Garriga es vol refer de l'inici de la temporada guanyant davant el conjunt gironí del G.E.i E.G., un clàssic de la LCV.

El Malgrat B es desplaça a la pista de La Salle-Premià i el Ripollet B a la del Sant Celoni B, per tancar una jornada que promet ser força igualada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada