dijous, 6 de novembre del 2014

Resultats actualitzats



Per fi! Ja tenim complerts els resultats de les tres primeres jornades de la LCV "B". Els partits pendents s'han disputat, alguns d'ells canviant l'ordre de joc. Però ja podem actualitzar els resultats i avançar els de la quarta jornada.

El Malgrat B està canviant l'ordre dels seus partits, degut a les obres de remodelació de la coberta del seu pavelló que s'estan allargant més del compte. Per aquest motiu, en la primera jornada, va haver de visitar la pista de l'H.C. Esplugues, on va aconseguir un empat a tres gols. També, en la tercera jornada, va visitar la pista del Sant Celoni B, tornant a empatar.

L'altre equip que ha tingut problemes amb el calendari, per coincidències amb l'altre equip de veterans que disputa la LCV "A" és el Ripollet B. Per aquest motiu, va haver de jugar la primera jornada a Calafell, perdent per 9 a 2, i la tercera jornada a casa del Barcino A, on també va perdre per 2 a 1, invertint l'ordre de joc en els dos casos.

Pel què fa a la quarta jornada, encara resten dos partits per disputar. Però volem destacar el duel que va enfrontar els dos equips que encapçalen la classificació, on el Barcino B va vèncer a domicili al Manlleu, per 1 a 2. Els gols del Barcino B van ser de falta directa, en un partit on es van imposar les defenses i els porters. El Barcino B presenta d'aquesta manera candidatura al títol de la LCV "B" en aquesta temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada