dissabte, 8 de novembre del 2014

Resultats de la jornada 4



En aquesta quarta jornada s'han disputat partits interessants pel desenvolupament del campionat. Cal destacar el què van jugar el Manlleu i el Barcino B, amb victòria visitant per 1 a 2, que li dóna el liderat als barcelonins, sent també l'equip menys golejat de la categoria. El Manlleu va caure amb dos gols del Barcino B de faltes directes. En el partit van brillar les defenses i els porters.


El Calafell va golejar a la pista del Barcino A, demostrant que ha après molt en aquests dos anys a la lliga A i que porta un ritme superior al de molts equips de la Lliga B. No obstant, encara no s'ha enfrontat amb cap dels rivals d'entitat de la categoria, tot i que s'esperaven més dificultats en la pista del Barcino A, ja que fa tres anys s'hi va perdre per 3 a 1.

El Valldoreix superava còmodament Les Franqueses, per 5 a 1. La Garriga també guanyava a un difícil G.E.i E.G., per 7 a 4. La Salle-Premià guanyava el Malgrat B que no anava mal classificat, fins aquell moment. I, finalment, el Ripollet B sumava el seu primer punt de la temporada a la pista del Sant Celoni B.


La classificació queda força aclarida per la part alta. Barcino B, Calafell i Manlleu es poden jugar els llocs de privilegi. Però La Garriga i el Valldoreix, amb molt d'ofici i experiència en la categoria, poden fer el paper de jutges de la competició. Sorprèn el lloc que ocupa el G.E.i E.G., equip que sembla cridat a ser un dels òssos durs de rosegar de la LCV "B".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada