dissabte, 29 de novembre del 2014

Resultats de la jornada 7



La setena jornada de la LCV "B" ens ha portat algunes sorpreses i resultats importants. El dilluns, el G.E.i E.G. feia saltar la banca a la pista del Barcino B, el fins llavors líder de la categoria i invicte. Els gironins van demostrar que són un equip amb experiència i ofici, capaços de sorprendre a qualsevol rival.

Però, en el partit més rellevant de la jornada, el Calafell vencia el Manlleu, en un partit d'alt nivell de joc, més propi de la LCV "A", que demostrava que els dos conjunts optaran a l'ascens de categoria en aquesta temporada. La victòria deixa líder el Calafell, de manera momentània, empatat a punts amb el Barcino B, però amb un partit menys disputat.

En aquesta jornada cal destacar els dos empats que hi han hagut, el primer d'ells sorprenent. El Malgrat B va ser capaç de treure un punt de la difícil pista de La Garriga, on pocs equips puntuaran. I és que no hi ha rival fàcil en aquest campionat, on els equips forts poden punxar en qualsevol moment, en funció dels jugadors que presenten en cada partit. L'altre empat, no tant sorprenent, va ser el que va aconseguir el Barcino A, a la pista del Sant celoni B.


La classificació queda encapçalada pel C.P. Calafell, invicte i amb un partit menys, empatat a punts amb el Barcino B. El Manlleu els segueix d'aprop, a només tres punts. Sembla que seran els tres equips que es disputaran les places d'ascens i promoció, en aquest campionat.

Per darrera, l'U.E. La Garriga que va desaprofitar l'ocasió per a situar-se a només tres punts del Manlleu. Però que, aquesta temporada, sembla que vol ser un dels equips a tenir en compte, novament. Valldoreix, Sant Celoni B i G.E.i E.G. estan a mitja taula, amb nou punts. Són equips destinats a ser jutges de la competició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada