dijous, 8 de gener del 2015

D'excursió a Girona

VS

G.E.i E.G. - C.P. Calafell

El líder de la competició visita la sempre complicada pista del G.E.i E.G., a Girona. El desplaçament és un dels més llunyans de la temporada i això pot afectar els calafellencs per a aconseguir un bon resultat d'una pista que acostuma a ser difícil per a qualsevol rival. 

La pista del G.E.i E.G. va ser on el C.P. Calafell va debutar en la Lliga Catalana de Veterans, fa tres temporades. En aquella ocasió, el resultat va ser de 1 a 5, pels visitants. Els locals no sabien qui venia a jugar aquella nit i no esperaven un equip tant motivat com el Calafell. A la segona volta, les coses van ser ben diferents. Tot i que el Calafell va vèncer per un ajustat 3 a 2, els gironins van plantar cara i van poder endur-se algun punt del pavelló Joan Ortoll. Aquí teniu la "moviola" d'aquell partit.

Per tant, es tracta d'un equip dur i competitiu, amb molta experiència a la LCV i en torneigs internacionals de veterans que pot posar les coses molt difícils al Calafell per a aseguir encapçalant la classificació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada