diumenge, 4 de gener del 2015

Jornada 10



Es reprèn la competició a la LCV "B", després de l'aturada nadalenca. Com es veu en el calendari de la jornada, la Federació ha posat partits la nit de Reis i el dia 6. Sembla mentida que l'hoquei encara vagi d'aquesta manera i no hi hagi dates menys assenyalades per a disputar els partits. Esperem que, de cara a l'any que ve, s'ho facin mirar!

Per tant, el Barcino B haurà d'ajornar. segurament, el seu partit davant el Malgrat B. Això, o jugar-lo la nit de Reis, tal i com està previst al calendari. Manlleu i Valldoreix també tenen previst jugar el mateix dia 6, segurament com a regal de Ses Majestats.

Dimecres, l'U.E. La Garriga rebrà un assequible Esplugues. El líder, el C.P. Calafell es desplaça a la difícil pista del G.E.i E.G., on va jugar el seu primer partit a la LCV. De ben segur que els gironins no faran el mateix partit que llavors i posaran les coses difícils als verd-i-blancs.

Finalment, Les Franqueses rep al cuer, el Ripollet B, en un partit n pot seguir sumant punts per a afiançar-se a mitja taula.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada