dilluns, 12 de gener del 2015

Jornada 11



La jornada 21 de la LCV "B" comença amb la visita de l'U.E. La Garriga a la complicada pista del Barcino "A". Si bé els visitants parteixen com a clars favorits, els locals faran valer la seva veterania per a intentar sumar punts en aquest partit.

El C.P. Calafell rep al conjunt de Les Franqueses, un equip contra el què mai ha jugat i resulta una incògnita pels verd-i-blancs. El pavelló Joan Ortoll pot ser decisiu, ja que aquesta temporada està resultant un autèntic fortí pels verd-i-blancs. El partit es disputarà el dimecres, ja que el dimarts es juga el Calafell-Barça d'OK Lliga.

El Manlleu visita la pista de La Salle-Premià, un equip irregular capaç de complicar la vida a qualsevol conjunt. De ben segur que el Manlleu farà servir la seva major qualitat tècnica per a endur-se un partit on, a priori, surten com a favorits.

L'Esplugues rep el G.E.i E.G. en un partit clàssic de la LCV "B". Els barcelonins volen guanyar els gironins, fent valer el factor camp. El Valldoreix es desplaça a Sant Celoni, on vol sumar els tres punts i demostrar que és un equip a tenir en compte. Finalment, el Barcino B tindrà un desplaçament plàcid, a la pista del C.H. Ripollet B.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada