divendres, 30 de gener del 2015

La Gran Muralla, entre els millors de la LCV


Les cròniques desafortunades d'algun equip han fet que altres companys dubtin de la qualitat dels sopars a La Gran Muralla. Per aquest motiu, segurament, i per la llarga distància que havien de recórrer els jugadors del Malgrat, no es van quedar a sopar amb nosaltres. La veritat és que ells s'ho van perdre! El mestre Shaozen Lin va demostrar que és un dels millors restauradors de la LCV, amb un "cochinillo" de luxe que va fer les delícies dels calafellencs.


D'entrada, el metre Lin ens va preparar una degustació dels seus millors entrants, com les típiques patates braves (les millors de la LCV, de llarg), les verduretes fregides i, una novetat, les empanadilles.


Tot plegat, un entrant que ja ens va deixar tips i ben servits!


El Javi Luna va seguir la seva dieta estricta per a afrontar els propers compromisos, tot i que ahir va estar temptat i va patir veient els companys com degustaven el "cochinillo" de La Gran Muralla.


ESPECTACULAR!!!!! El mestre Lin va demostrar que, quan s'ho proposa, és un dels millors xefs de la Lliga Catalana de Veterans. Esperem que la resta d'equips es replantegin passar una estona amb nosaltres, després dels partits, assaborint les delicatessens de La Gran Muralla, un dels millors llocs on celebrar el tercer temps, després dels partits.

2 comentaris:

  1. Carai nois vist aixo no sé si podré esperar al penùltim partit de lliga. Per cert afluixeu una mica que ja no us atraoa ningú.

    Sort a la segona volta.

    GIO

    ResponElimina
    Respostes
    1. Home, Gio! La Gran Muralla obre cada dia... hehehe. Pots anar-hi quan vulguis!

      Aviseu amb temps i preparem alguna cosa especial, com el "cochinillo" que veieu!

      Sort, company!

      Una abraçada.

      Elimina