dissabte, 17 de gener del 2015

Resultats de la jornada 11



Els resultats de l'onzena jornada no han deparat gaires sorpreses. Potser la més destacable és l'empat de l'U.E. La Garriga a la pista de l'experimentat C.T. Barcino "A". Els barcelonins van saber jugar un partit travat i, amb molt d'ofici, van rascar un valuós punt, davant d'un dels equips forts de la LCV.

D'altra banda, els tres equips capdavanters no van fallar en els seus enfrontaments d'aquesta jornada. Mentre el Calafell golejava Les Franqueses, al pavelló Joan Ortoll, per a mantenir el lideratge de la classificació, el C.T. Barcino "B" guanyava a domicili el C.H. Ripollet "B" per a mantenir-se empatat a punts. Els dos equips s'enfrontaran el proper dilluns, en un partit de la màxima tensió. El Manlleu, tercer classificat, continuava sumant a la difícil pista de La Salle-Premià, amb més dificultats de les previstes, guanyant per la mínima. Finalment, el G.E.i E.G. va arrencar els tres punts de la pista de l'H.C. Esplugues, guanyant per 3 a 5.


Aquesta és la classificació provisional, a manca d'afegir el resultat partit entre l'Esplugues i el G.E.i E.G.. També cal dir que no s'ha comptabilitzat la victòria del Manlleu a la pista del Sant Celoni B, ja que l'àrbitre no va aparèixer i, per tant, no es va aixecar acta del mateix. Veurem si la Federació el dóna per bo o el fa tornar a jugar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada