dijous, 15 de gener del 2015

Victòria franca i a seguir sumant

C.P. Calafell - 11
C.H. Les Franqueses - 5

Nova victòria dels veterans del C.P. Calafell en la LCV, davant l'equip de Les Franqueses, que representen tres punts més i seguir invictes al capdavant de la classificació, abans de la visita del rival directe, el C.T. Barcino B, el proper dilluns. El resultat demostra la bona ratxa golejadora de l'equip, tot i que la primera part va acabar amb un 3-1. Però també les mancances defensives que s'han de corregir de cara als propers partits.

El Calafell va trigar ben poc en obrir la llauna visitant, a través de Javi Martínez, en el minut 2. Romario va fer la clàssica jugada d'habilitat per a penetrar en l'àrea i va arrossegar la bola a l'escaire de la porteria rival.

El segon gol també el va marcar Javi Martínez, aquest cop ajustant la bola al primer pal. Era el minut 9 de la primera part.

En el minut 14, de xut llunyà desviat per un defensa, Miguel Ángel Perín marcava el 3-0. Semblava que hi hauria una nova golejada del conjunt local, tot i que les arribades de l'equip visitant eren molt perilloses.

Però, en el minut 17, l'àrbitre xiula penal en un contracop on el davanter visitant cau dins l'àrea. Ell mateix s'encarrega de transformar el llençament i posa el 3-1 en el marcador. Les Franqueses disposava de clares ocasions per a marcar i escurçar distàncies, però Josep Maria Hernàndez tornava a repetir una magnífica actuació a la porteria. Amb aquest resultat s'arribava al descans.

El segon temps començava com el primer, amb un gol de Perín, en el minut 3, de xut creuat. En el minut 6, Javi Martínez tornava a marcar, posant el 5-1 en el marcador. Però, Les Franqueses marcaven el 5-2, en el minut 8, en un xut al primer pal que Hernàndez no va poder aturar.

El Calafell es llençava massa a l'atac i patia al contracop. La variació en defensa, en el segon temps, va millorar la pressió, però permetia als jugadors visitants d'arribar més clarament a porteria.

Javi Luna va fer la seva tradicional jugada de sortir per darrera la porteria i picar al primer pal, marcant el 6-2 en el minut 12. Joan Totosaus marcava el 7-2, rematant dins l'àrea una bola morta, en el minut 13.

Cañi també va mullar i marcava el 8-2 en una jugada similar, rematant un rebuig dins l'àrea visitant. Era el minut 15 del segon temps. El ritme era més ràpid i l'equip local feia rotar la banqueta amb més facilitat.

Un minut més tard, novament, Javi Martínez marcava el 9-2. Però, Les Franqueses escurçaven distàncies, en el 16 de la segona part. El partit estava controlat, però l'equip visitant sortia moltes vegades en contracops clars que generaven perill.

En el minut 22, Javi Luna marcava el 10-2, de xut potent i creuat. Però, en el mateix minut, l'equip rival marcava el 10-4 i, un minut més tard, el 10-5. Semblava que el partit acabaria així, però encara hi va haver temps per a marcar un gol més.

Javi Luna va fer el definitiu 11-5, en el minut 24 del segon temps. En definitiva, tres punts més per a seguir sumant i mantenir el lideratge de la categoria i la imbatibilitat.

També cal comentar que l'arbitratge del senyor Torner va ser molt correcte i no va tenir cap incident remarcable. Fins i tot, va saltar a la graderia a buscar la bola que havia sortit en un rebuig. Es va guanyar el sou!

La propera jornada visitarem la difícil pista del C.T. Barcino "B", un rival directe en la lluita per l'ascens. Cal ser optimistes, però ajustant la defensa. El Barcino "B" és l'equip menys golejat del campionat i costa molt fer-li gols.

Després del partit, aquest cop sí, l'equip visitant es va quedar a sopar! Gràcies als companys de Les Franqueses per fer-nos passar una bona estona, a la taula. Esperem la tornada amb ansietat, ja que ens han dit que tenen el millor lloc per a anar a sopar de la LCV.