dimecres, 18 de febrer del 2015

Una volta complerta guanyant

C.H. Valldoreix - 2
C.P. Calafell - 6

Després de dues temporades on hem patit molt encaixant moltíssimes derrotes, a la lliga A, ja podem dir que portem una volta complerta en la que només hem conegut la victòria, a la lliga B. I és que podem donar fe de la diferència entre les dues categories de la LCV, però això no vol dir que a la lliga B no hi hagi equips competitius que poden guanyar-nos. Aquest és el cas del Valldoreix, un equip que va posar força oposició i ens va fer suar per a aconseguir els tres punts. Amb la victòria en aquest partit ajornat de la primera volta, el Calafell completa una ratxa de tretze partits consecutius guanyant.

En una pista de parquet que no relliscava tant com fa tres anys, els calafellencs van trigar en entrar en el partit. Tot i disposar d'algunes ocasions que podien acabar en el primer gol de la nit, va ser el conjunt local qui es va avançar després d'una jugada que va acabar rematant Natxo, dins l'àrea, amb el porter, David Totosaus, batut. Era el minut 7 de la primera part.

Però, el Calafell no es va deixar intimidar i, ben tancat en zona, aprofitava un contracop de Javi Martínez "Romario" per a marcar el gol de l'empat, en ú contra ú davant el porter. El jugador calafellenc arrossegava la bola i, després de tocar el pal, entrava a porteria. Era el minut 9.

Dos minuts més tard, era Javi Luna qui marcava el segon gol visitant que donava avantatge al Calafell. I en el minut 13 del primer temps el mateix Javi Luna marcava l'1 a 3. Aquesta ratxa de gols suposava assolir un còmode avantatge que donava tranquil·litat a l'equip.

Tot i axò, el conjunt local va escurçar distàncies amb un gol que es va fer el propi porter calafellenc, en una jugada desafortunada de rebuigs propis, que es va acabar colant dins la porteria. Faltaven set minuts pel descans i el partit es tornava a obrir.

Però, a manca de dos minuts pel descans, Javi Martínez aprofitava un aclarit de Frederic Sevé per a fer una assistència sensacional al "Capi" que esperava per a rematar, en el segon pal. El Joan Totosaus marcava el quart gol pel Calafell i tancava el marcador de la primera part.

El segon temps va ser més de contenció. Els calafellencs van especular amb l'avantatge de què disposaven, concentrant-se més en defensa i rodar la bola en atac. Conscients de que, amb paciència, anirien arribant els gols, el conjunt visitant va fer una molt bona segona part, en la que va disposar de nombroses ocasions.

Després d'un contracop clar en el què dos jugadors del Valldoreix van tirar al terra a "Romario", l'àrbitre, Tomàs Fresquet, va rebre les protestes dels jugadors verd-i-blancs. En la jugada següent, Frederic Sevé va ser tombat a terra, pel darrera, per Àlex. En aquesta ocasió, l'àrbitre sí que va expulsar el jugador local amb targeta blava.

Javi Luna no va aprofitar la falta directa i el Calafell no va saber jugar en superioritat, donant peu al Valldoreix a un llençament de penal, ben provocat pels jugadors locals. El jugador local, David, va fallar el llençament de penal que podria haver servit per a escurçar les distàncies. David Totosaus va aguantar bé el xut ras del jugador local i, amb l'estic, rebutjava la bola.

Amb els quatre jugadors del Valldoreix ja en pista, Frederic Sevé va xutar des de mitja pista i Javi Martínez "Romario" va desviar la bola, per a introdurir-la en la porteria local. Aquest gol suposava el 2-5 i donava l'avantatge suficient per a no patir pel resultat.

Tot i això, el Valldoreix va disposar d'una falta directa, per acumulació de deu faltes del Calafell, a manca de 6 minuts pel final. El jugador local, David, va tornar a errar el llençament, ben aturat per David Totosaus.

En els darrers minuts, el Calafell aconseguia el definitiu 2-6, mitjançant Javi Martínez "Romario" que completava el seu hat trick de la nit. Tres punts en una pista complicada, on vam sortir molt concentrats i conscients que el partit no seria fàcil.

El proper divendres jugarem un partit avançat de la propera jornada, davant l'H.C. Esplugues, corresponent a la tercera jornada de la segona volta del campionat. El motiu és que els jugadors dels dos equips disputen el proper 24 de febrer un torneig a Alcanyís.

Després del partit, excel·lent sopar amb els companys del Valldoreix, en ple Sant Cugat. Bona taula, bon menú i bon ambient entre els dos equips.

Bona pinta la que tenia el sopar...

El "Capi" va ser un dels animadors de la nit.

El sopar no va acabar massa tard i els calafellencs van marxar, aquest cop, al mateix temps que l'equip local.

Ara toca esperar la tornada i tornar a gaudir de la companyia dels companys del Valldoreix, un equip experimentat i que està ben situat a la classificació.