dimecres, 29 d’abril del 2015

Empat amb mal regust de boca

C.P. Calafell - 6
G.E.i E.G. - 6

El G.E.i E.G. ha estat capaç de fer el què no ha fet cap equip aquesta temporada, treure un punt del pavelló Joan Ortoll. L'empat es pot dir que és merescut, vist els mèrits d'un i altre equip. Tot i això, hem de destacar el mal partit defensiu del conjunt local que ha cedit masses ocasions de gol a l'equip visitant. Aquest cop, a diferència del partit d'anada, el G.E.i E.G. les ha aprofitades. Els cinc gols de Javi Luna no han estat suficients per a endur-se la victòria. Però, la millor notícia del partit és la presència a la grada del company Ferran Rodríguez que ha tornat a veure un partit dels veterans en directe, novament, després de setmanes de no fer-ho per raons de salut.

El partit no ha començat gaire bé pels calafellencs, ja que el G.E.i E.G. ha marcat en la primera ocasió de gol que ha tingut, en el minut dos de partit. El gol ha estat una gerra d'aigua freda per l'equip local que, tot i això, no s'ha posat nerviós i ha sabut remuntar.

El primer gol del Calafell el marcava Javi Luna, en el minut cinc, rematant una passada a mitja alçada, en el segon pal. El segon gol també n'era autor Javi Luna, després d'un contracop portat per ell mateix i rematant l'aturada del porter gironí. Era el minut set de partit i el Calafell ja havia donat la volta al marcador.

El tercer gol, també marcat per Javi Luna, indicava que podia ser un partit plàcid pel Calafell. Luna rematava la bola fluixeta i es colava per sota les cames del porter visitant, amb un xic de fortuna. Era el minut deu del primer temps.

Però, amb el 3-1, el Calafell s'ha obert excessivament i el G.E.i E.G. ha aprofitat per a fer el segon gol, penjant una bola a l'àrea que ha botat just abans de que la pogués rebutjar el porter local i s'ha colat a la porteria.

El conjunt gironí ha empatat de penal, llençat de manera inapel·lable. Quedaven set minuts i el partit es tornava a igualar, de manera sorprenent. El Calafell dominava, però cedia masses espais en defensa.

El 4 a 3 el marcava Ramon Ferré, arrossegant la bola des de mitja pista i tocant l'espatlla del porter gironí que s'introduïa la bola dins la seva porteria. Amb un xic de fortuna, el Calafell es tornava a posar per davant en el marcador.

Però, el G.E.i E.G. aprofitava una badada defensiva, xutant des de mitja pista a l'escaire. El porter local Josep Maria Hernández no ha pogut fer res per a aturar el fort xut del jugador visitant. Amb l'empat a quatre gols s'arribava al descans.

En el segon temps, el domini ha estat local, tot i que el G.E.i E.G. ha sabut aprofitar les seves oportunitats per a aconseguir un valuós empat. S'avançava, novament, el Calafell. Un nou gol de Javi Luna, de penal, xutant a l'escaire esquerra de la porteria visitant. El penal ha estat força protestat pels jugadors visitants.

Cal dir que, avui, ha xiulat el col·legiat Joan Rovira que ha hagut de baixar ràpidament, en saber que no hi havia àrbitre per a xiular el partit, degut a un malentès federatiu. Gràcies al Joan, novament, l'equip visitant no ha hagut de desplaçar-se un altre dia i s'ha pogut disputar el partit.

El G.E.i E.G. empatava de penal, novament, després d'una falta dins l'àrea comesa per Frederic Sevé. Josep Maria Hernàndez no ha pogut fer res per a aturar el penal llençat pels jugadors gironins. A diferència del partit disputat a Girona, Hernàndez no ha tingut la seva millor nit.

Però, el Calafell desfeia l'empat, a manca de deu minuts, amb un gol per l'escaire de Javi Luna, aprofitant una superioritat per a internar-se dins l'àrea visitant i marcar. Aquest gol semblava que donaria la victòria al conjunt local que ha començat a especular amb la bola i el resultat.

Però, no ha estat així. Amb un xut ras i no massa fort, que no ha vist el porter local, Josep Maria Hernàndez, el G.E.i E.G. tornava a empatar, a manca de cinc minuts per al final. Ha estat llavors quan l'equip visitant aprofitava per a perdre temps, conscients de que un empat era un bon resultat per a ells.

El Calafell, però, ha disposat de noves ocasions per a desfer l'empat i endur-se la victòria. Cal destacar un remat al pal de Javi Mudarra i algunes intervencions del porter gironí que han evitat que el Calafell marqués. També hi ha hagut alguna ocasió per part del G.E.i E.G., amb la protesta d'un penal per peus d'un jugador local i alguna jugada més conflictiva, al final del partit.

Un empat, doncs, que deixa el Calafell amb un sol punt d'avantatge respecte el Manlleu i obliga a fer quatre punts, en els propers tres partits, per a assolir l'ascens directe i el pas a la final de la LCV B. La propera setmana, desplaçament a Les Franqueses, en divendres.

El Ferran Rodríguez ha estat el protagonista del partit, ja que ha vingut al Pavelló Joan Ortoll, de nou, a veure els veterans del C.P. Calafell. Aquest cop no ha estat ell l'entrevistador, sinó l'entrevistat. Us oferirem l'entrevista en els propers dies! Gràcies, crack!