dijous, 16 d’abril del 2015

Vam patir i vam sopar de cine!

U.E. La Garriga - 3
C.P. Calafell - 4

Els veterans de La Garriga van merèixer la victòria, ahir, davant un Calafell que no va entrar en el partit en cap moment, però va saber aprofitar les seves ocasions per a aconseguir vèncer a manca de mig minut pel final. Una pista gran, un equip local ben posicionat i una mala defensa verd-i-blanca van estar a punt de provocar una nova derrota pels calafellencs. Però, en l'únic contracop ben culminat pels visitants, el Calafell aconseguia tres punts vitals en el desplaçament més difícil que restava de campionat.

El partit començava amb uns minuts de tempteig i respecte per part dels dos equips. El Calafell posava un cinc inicial en pista amb Josep Maria Hernàndez, a la porteria, Frederic Sevé i Ramon Ferré, a la defensa, i Javi Marrtínez i Javi Luna, en atac.

En els primers quinze minuts, el Calafell va tenir el domini del partit, amb algunes clares ocasions per a marcar. No hi va haver fortuna. L'equip local també va disposar d'algunes oportunitats, però les defenses mantenien les porteries imbatudes.

Va ser el conjunt garriguenc qui es va avançar en el marcador (1-0), amb un xut des de fora de l'àrea que va enxampar la defensa visitant desordenada. El xut va ser desviat a porteria per un davanter local que marcava a plaer. Però, el Calafell no va afluixar i Javi Martínez marcava l'empat un, en una jugada individual, xutant a l'escaire.

Abans del descans, La Garriga marcava el 2 a 1, amb una jugada individual d'un dels seus davanters que va deixar asseguda la defensa visitant. El xut va anar col·locat a l'escaire i Hernàndez no va poder fer-hi res. En la primera meitat, el conjunt garriguenc va disposar també d'alguna ocasió que va anar al pal de la porteria visitant.

En el segon temps, el Calafell es va veure desbordat pel conjunt local, amb clares ocasions de gol. Els pals i el porter visitant van impedir una golejada de l'equip local, cosa que va mantenir el Calafell amb opcions, fins el final. La segona meitat començava amb un gol de Javi Martínez (2-2), xutant creuat al segon pal i marcant un gol important.

Però, era La Garriga qui es tornava a avançar (3-2), amb una rematada a plaer, en el segon pal, després d'una excel·lent combinació en atac. El Calafell es va posar nerviós, però va tenir fina la punteria en les poques ocasions de què va disposar. Javi Luna va aparèixer per marcar el 3 a 3, en el minut 15 del segon temps, xutant creuat al segon pal, en una jugada molt semblant a la del segon gol.

Tant el conjunt local com el visitant van disposar d'una falta directa per banda per a desfer l'empat. Però, cap dels dos equips ho va saber aprofitar. Finalment, després de molt patiment, el Calafell va robar una bola en defensa i va sortir ràpid al contracop. Javi Martínez va conduir la bola fins l'àrea local, assistint al segon pal a Frederic Sevé, qui rematava per a fer el gol decisiu de la nit (3-4).

Els tres punts van ser el millor de la nit, celebrats amb un magnífic sopar al mític bar de la petanca. Un lloc que feia tres anys que no visitàvem i que estava esperant la nostra arribada.

Mentre vèiem els resums repetits del PSG-Barça i els gols de Neymar i Suàrez, esperàvem amb ansietat l'arribada a la taula de la carn a la brasa.

A fora, la mestressa preparava la teca. A dins, el Ton de La Garriga (que ens va donar records per a una generació de calafellencs) servia les begudes.

Al final, gran sopar per a assaborir una victòria immerescuda, però treballada, a La Garriga. Tres punts vitals per a continuar el camí de l'ascens a la LCV A la propera temporada.