dijous, 21 de maig del 2015

De nou, a la Lliga A!

Els veterans del C.P. Calafell aconsegueixen l'ascens directe a la Lliga A, després de vèncer el Malgrat B per un ajustat 6-7. El partit es va disputar al pavelló Joan Ortoll de Calafell, ja que el Malgrat no té el pavelló enllestit per les obres de la teulada. Cal dir que, amb l'equip del Malgrat B, jugaven dos jugadors calafellencs que descansaven en aquella jornada, Ramon Ferré i Miguel Ángel Perín. Entre els dos van marcar tres gols i van posar les coses difícils als seus companys.

C.P. Malgrat B - 6
C.P. Calafell - 7

El Malgrat B es va presentar a Calafell amb tres jugadors de pista i un porter. Va demanar al conjunt local que li deixés un parell de jugadors per a jugar el partit i va posar les coses difícils al Calafell que s'hi jugava l'ascens directe. Amb un sol punt l'equip local en tenia prou i ho va aconseguir.

No obstant, després d'un 0-3 que posava les coses de cara pels calafellencs, el Malgrat va remuntar fins el 2-3, amb què s'arribava al descans. En el segon temps, el Calafell va disposar d'un nou avantatge de 2-5 que el Malgrat B va anar eixugant, amb dos gols de Ramon Ferré i un de Miguel Ángel Perín, jugadors calafellencs "prestats" al Malgrat B. A manca de tres minuts, el resultat era d'ampat a sis gols. Però, en una jugada on els calafellencs van rematar fins a tres cops dins l'àrea del Malgrat B, a boca de gol, van aconseguir el gol de la victòria definitiu. Els golejadors del Calafell van ser Javi Marínez "Romario" (4 gols) i José Antonio Espinosa "Epi" (3).

El proper partit, últim de la temporada regular, serà el proper dimarts, davant el Barcino B, tercer classificat. Els dos equips no es juguen res, ja que les posicions d'ascens directe estan decidides i el Barcino jugarà la promoció. El Manlleu i el Calafell es disputaran el campionat en la final. Però, una victòria davant el Barcino donaria al Calafell la primera posició de la fase regular del campionat que no deixa de ser un bon premi a la gran temporada de l'equip verd-i-blanc.