divendres, 8 de juliol del 2016

Els creuaments i les semifinals


Els creuaments van provocar que la jornada del dissabte a la tarda fos d'allò més interessant i disputada. L'espectació era màxima i l'ambient s'anava escalfant. Els resultats van ser els següents:

1   A.A. Amadora - C.P. Riudebitlles   6
8   C.P. Vila-seca - Sel·lecció andalusa   1
6   C.P. Vilanova - C.P. Calafell   2
2   C.P. Alcañíz - C.E. Noia   7
1   A.H. Bassano - F.C. Porto   5
7   F.C. Barcelona - C.U.F.   1


El Riudebitlles va superar còmodament al conjunt portuguès de l'Amadora i el Vila-seca es va imposar contundentment a la sel·lecció andalusa. Els dos equips vencedors disputarien, el diumenge, el partit pel novè lloc.


El Vilanova es va imposar al Calafell, amb més comoditat de la prevista. Els reforços gironins, amb Quim Rubio, al capdavant i el fitxatge d'hivern del conjunt del Garraf, Miky Castel, van fer que els vilanovins demostressin tenir millor planter que els locals.


El campió, el Bassano italià, s'enfrontava a un dels favorits, el Porto de Portugal. El conjunt blanc-i-blau va ser molt superior, en tot moment, al conjunt de groc. Tô Neves va liderar la victòria més àmplia del seu equip en aquest torneig.


Finalment, els segons classificats de les respectives lligues de veterans de Portugal i Catalunya, els C.U.F. i el Barça, van demostrar un alt nivell de joc. Els blaugranes, que vestien amb els colors de la senyera, van imposar la seva major experiència i el seu ritme més alt per a classificar-se per a la gran final.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada