divendres, 15 de juliol del 2016

L'entrega de premis


L'entrega de premis va ser el moment culminant del torneig, amb trofeigs per a tots els equips i altres reconeixements pels millors del torneig. També, els àrbitres van tenir el seu recordatori. Pocs torneigs poden presumir de tenir dos àrbitres damunt la pista, en cada un dels partits. Això ha fet que, en l'edició d'enguany, hi hagin hagut poques reclamacions per part dels jugadors.





El capità de l'Amadora va recollir el trofeig al dotzè classificat. Li va entregar el "Capi" del conjunt local, Joa Totosaus, i la seva filla.


El president del C.P. Calafell, Rafel Solé, va donar el trofeig d'onzè classificat a la selecció andalusa. Va recollir el trofeig el seu capità, Santiago Troncoso.


El Riudebitlles debutava i va aconseguir el desè lloc, però va tenir l'honor de comptar amb la primera dona que disputa el torneig de veterans de Calafell, Elisenda Gassó.


Ton Raja va recollir el trofeig al novè classificat, el Vila-seca. El president del C.P. Calafell li va entregar, juntament amb els dos fills del jugador.


L'Alcañíz va repetir vuitè lloc i el "Capì" els va fer entrega del seu trofeig.


El Calafell també va repetir la posició de l'edició passada del torneig i el president va entregar la copa al capità, Joan Totosaus.


El capità del Vilanova va recollir el trofeig pel sisè calssificat.


El president del C.E. Noia, Jordi Gallart, i el capità, Joan Papiol "Papi", van rebre el trofeig del cinquè classificat, de mà de l'alcalde de Calafell.


Joan Totosaus va donar el trofeig al quart classificat, l'equip portuguès dels C.U.F.


El Bassano va anar amb la bandera a recollir el trofeig al tercer classificat.


Rafel Solé va entregar el trofeig al segon classificat, el F.C. Porto (Portugal).


I l'alcalde de Calafell, Ramon Ferré, va entregar la copa al campió, el F.C. Barcelona. Gaby Cairo, el seu capità, va recollir el trofeig.


Rubén Ortíz i la seva parella van ser els afortunats en el sorteig posterior a l'entrega de premis i es van endur el pernil.


Després de l'entrega de premis i per a culminar el torneig, la tradicional paella amb tots els equips damunt la pista.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada