dijous, 7 de juliol del 2016

Resum de la fase de grups

El IV Torneig Internacional de veterans Ciutat de Calafell - Ferran Rodríguez in memoriam va tenir una primera fase de grups per a decidir els posteriors creuaments. Els dotze equips participants es van distribuir en quatre grups de tres equips.

Grup groc

En el grup groc van quedar enquadrats el conjunt local, el C.P. Calafell, l'equip italià, l'Amatori Hockey Bassano, i un equip portuguès, l'Associaçâo Académica da Amadora. El grup va ser molt equilibrat, com ho demostren els resultats:

3   C.P. Calafell - A.A. Amadora   3
4   A.H. Bassano - C.P. Calafell   4
2   A.A. Amadora - A.H. Bassano   3

En el partit decisiu, el Bassano va ser capaç de desfer l'empat en el marcador (1-1) que hi havia en el marcador, al descans, i imposar-se per la mínima, aconseguint la primera posició del grup.

PG    PE    PP    GF    GC    Punts
A.H. Bassano     1       1       0      7       6          4
C.P. Calafell       0       2       0      7       7          2
A.A. Amadora   0       1       1      5       6          1

Grup Verd

En el grup verd hi havia el conjunt portuguès més potent, el F.C. Porto, i dos equips catalans, el C.P. Vilanova i el C.P. Riudebitlles. Els portuguesos van haver de suar per a fer-se amb el primer lloc del grup.

3   F.C. Porto - C.P. Riudebitlles   2
1   C.P. Riudebitlles - C.P. Vilanova   5
5   C.P. Vilanova - F.C. Porto   6

En el primer partit, el Riudebitlles va ser derrotat amb el llençament d'un penal, amb el temps exhaurit, que Tô Neves va transformar. El partit davant el Vilanova es va decidir en dues faltes directes, en el darrer minut, la que va transformar Tô Rocha i la que va errar Miky Castel, amb el temps acabat.

F.C. Porto              2       0       0      9       7          6
C.P. Vilanova        1       0       1     10      7          3
C.P. Riudebitlles   0       0       2      3       8          0

Grup vermell

El grup vermell tenia com a clar favorit el Barça. El Noia, però, va presentar-se amb un reforç de luxe, Xavier Brichs. El Vila-seca debutava en el torneig, tot i que alguns jugadors ja l'havien jugat amb la selecció tarragonina.

3   C.P. Vila-seca - C.E. Noia   7
10   F.C. Barcelona - C.P. Vila-seca   2
1   C.E. Noia - F.C. Barcelona   6

La classificació va ser l'esperada, a priori. El Barça es va fer amb el primer lloc del grup i el Noia amb el segon.

F.C. Barcelona      2       0       0     16      3          6
C.E. Noia               1       0       1      8       9          3
C.P. Vila-seca        0       0       2      5     17          0

Grup blau

En el grup blau, no hi havia cap equip català. En ell hi van jugar la selecció andalusa, l'Alcanyís i els CUF, de Portugal. Els portuguesos eren els favorits, ja que havin quedat segons de la lliga portuguesa de veterans, en la primera edició disputada enguany. Però, la igualtat va ser màxima.

3   Selecció andalusa - CUF   5
4   C.P. Alcañíz - Selecció andalusa   4
3   CUF - C.P. Alcañíz   3

La classificació va encapçalar-la els CUF, però patint més del previst, gràcies al joc competitiu dels altres dos conjunts.