dimarts, 4 d’octubre del 2016

Sumant sense convèncer

C.P. Calafell - 7
Esplugues H.C. - 5

Els veterans del C.P. Calafell comencen la lliga amb una victòria i sumant els tres primers punts, però sense quedar satisfets pel joc ofert. En cap moment es va patir pel resultat, tot i que l'Esplugues va tenir forces ocasions per a marcar més gols dels que reflexa el marcador, El Calafell va acusar la manca de ritme d'alguns jugadors, ja que era el primer dia que es posaven els patins. Altres, amb un xic més d'hores a les rodes, tampoc van estar massa encertats. La temporada ha començat massa aviat, més del previst inicialment, i això es va acusar a la pista i en el joc.

Els calafellencs van arrencar marcant, en una jugada clara dins l'àrea de Miguel Ángel Perín, driblant el porter i arrossegant la bola a l'escaire. Era el minut cinc de joc i tot semblava encarrilar-se. Però, el conjunt barceloní va empatar en, gairebé, la primera ocasió de què va disposar, en el minut set de partit.

Javi Martínez "Romario" marcava de penal, en el minut onze de joc, de xut sec a l'escaire. El tercer gol local el marcava Javi Luna, un minut més tard. Frederic Sevé feia el 4 a 1, en una nova internada dins l'àrea i arrossegada a l'escaire. L'Esplugues escurçava distàncies, en una jugada poc afortunada del porter local que debutava ahir, Josep Maria Palau. Tot i algun desencert, l'actuació del porter local va ser prou bona, tenint en compte que era el seu primer partit de lliga.

L'Esplugues va marcar un gol que l'àrbitre no va veure i no va donar per bo, ja que la bola havia pujat per la rampa i havia tornat a sortir. El què podia ser el 4 a 3 es va convertir en el 5 a 2, marcat per Perín, uns minuts més tard. Els visitants es van envalentonar, al veure que el seu joc feia efecte, i van aconseguir el 5 a 3. Però, abans del descans, "Romario" feia el 6 a 3 i donava ales al Calafell.

Ramon Ferré marcava el 7 a 3, de xut ras, des de la banda, que sentenciava el partit. Tot i que faltaven gairebé vint minuts, el Calafell es va relaxar i va acusar, excessivament, la manca de ritme. L'Esplugues va disposar de majors oportunitats, especialment al contracop, però només va aconseguir dos gols més, el darrer a manca de minut i mig pel final.

En aquests minuts, el Calafell es va dedicar a conservar l'avantatge i intentar defensar millor. Sense renunciar a tirar a porta, l'objectiu dels calafellencs era no encaixar més gols i sumar els primers tres punts. Així va ser! Es va aconseguir una victòria important, a l'espera de la vista al pavelló de l'U.E. Horta, la propera setmana.

Bon debut de Josep Maria Palau i un dia més per a rodar l'equip i anar agafant ritme de cara a nous compromisos. Dilluns hi haurà un nou entrenament i dijous partit avançat davant l'Horta, cinquè classificat de la lliga B de la temporada passada, un rival més dur, a priori, que el d'ahir.