dissabte, 14 de gener del 2017

Ripollet ens deixa glassats!

Preparats pel fred, amb els nous anoracs dels veterans, l'equip es va desplaçar, ahir a la nit, a Ripollet, per a jugar el partit de la jornada. Tot i anar ben preparats, l'equip va sortir fred i desangelat, encaixant gols en els primers minuts de cada part que van ser decisius en el marcador final.

Cal dir que l'equip local no va ser superior al Calafell, com reflexa el marcador, però va tenir més encert de cara a porta. O, millor dit, va aprofitar els regals del Calafell, amb gols que encaixen els equips novells. Ahir, no va ser el dia!

El conjunt local es va avançar en el marcador, als dos minuts de joc, en una rematada fluixa que va entrar rasa, a la porteria del Calafell. Poc després, el Ripollet A aconseguia el 2 a 0, en un contracop.

El Calafell reaccionava i escurçava distàncies, amb una jugada entre Epi i Perín, rematant el darrer davant del porter, a mitja alçada. Però, el Ripollet A aconseguia el 3 a 1, amb el què s'arribava al descans.

El segon temps començava malament pels visitants, encaixant un dos gols, en menys de tres minuts, que sentenciaven el partit. El cinquè, en una jugada molt desafortunada del porter Josep Maria Hernàndez, que volia refusar la bola amb l'estic i, just abans de l'impacte, li va saltar per damunt.

El Calafell va canviar el sistema defensiu i va anar a per totes. Perín, de nou, va escurçar distàncies, amb un xut llunyà, aprofitant que el porter local estava tapat i no veia la bola. Els dos darrers gols, un per a cada equip, van ser de falta directa. El gol del Calafell el va marcar Javi Luna.