divendres, 12 de gener del 2018

Sense ritme i sense màgia

C.P. Calafell - 3
C.P. Congrés A - 5

Els veterans del C.P. Calafell van encaixar la seva primera derrota a casa, en el primer partit de l'any, després de l'aturada nadalenca. Sembla que el trencament de ritme va afectar l'equip i el Congrés ho va saber aprofitar, amb un major ofici i efectivitat.

Els visitants es van avançar amb un gol sorpressiu, en el primer minut de joc. La bola va entrar lentament a la porteria, per sota del cos del porter local, Josep Maria Palau. Amb aquest avantatge en el marcador, els visitants van dominar durant diversos minuts i el Calafell estava fora del partit. No obstant, Epi marcava el gol de l'empat i tornava a posar l'equip local en el partit, en el minut 10.

El Congrés va aprofitar els contracops i va posar-se per davant, amb l'1 a 2, novament. Javi Luna desaprofitava una falta directa. Però, Javi Martínez "Romario" empatava a dos gols, amb un remat ras que va sorprendre el porter i el va enxampar a contrapeu. No obstant, un minut més tard, el Congrés tornava a avançar-se en el marcador i, amb aquest resultat de 2 a 3, s'arribava al descans.

El partit semblava obert fins que el Congrés marcava el 2 a 4. Encara restaven molts minuts, però la remuntada semblava difícil. Tot i així, el Calafell va apretar en els darrers deu minuts, aconseguint un nou gol, a través de Javi Martínez "Romario". Era el 3 a 4. Javi Martínez desaprofitava un llençament de penal que podia significar l'empat. El Calafell, tot i augmentar molt la pressió, no va poder evitar que, a manca de dos minuts, el Congrés sentenciés i s'endugués els tres punts, marcant el definitiu 3 a 5.