dissabte, 12 de maig del 2018

El Sant Celoni sentencia en el segon temps

C.P. Calafell - 4
C.P. Sant Celoni A - 7

El Sant Celoni va remuntar un 3 a 1 en contra i va aconseguir arrencar els tres punts del pavelló Joan Ortoll, per a mantenir les seves opcions per a entrar en la Final Four d'enguany. Els locals, que havien empatat en l'anada, no van poder aguantar el ritme d'un Sant Celoni A més preparat i amb més fons físic.

El partit va arrencar amb respecte per part dels dos equips. El primer gol l'aconseguia Epi, amb molta fortuna, xutant des del lateral de l'àrea i tocant el peu d'un contrari per a introduir la bola en la porteria d'Òscar "el oso" Sáez. Poc després, Javi Martínez "Romario" rematava, al segon pal, una bonica combinació d'equip i una assistència d'Epi. El Calafell s'avançava 2 a 0 i semblava encarrilar el partit.

Però, el Sant Celoni marcava un golàs per l'escaire, mitjançant David Tito. El xut va ser inapel·lable i Josep Maria Palau no va poder fer res per a aturar-lo. Era el minut 13 de joc i el Sant Celoni escurçava distàncies. Però, un minut més tard, el Calafell provoca un penal i "Romario" marca el 3 a 1, de xut a l'escaire.

No obstant, en aquest moment, va aparèixer Raimon Pons que, de fort xut per l'escaire, torna a batre al porter local, en un gol semblant a l'anterior. Tot seguit, el Sant Celoni marca el gol de l'empat i, en la jugada següent, s'avança en el marcador, posant el 3 a 4, novament amb Raimon Pons com a protagonista. Era el minut 18 i, en cent vuitanta segons, el conjunt visitant havia remuntat el resultat advers. Amb aquest marcador s'arribava al descans.

En els primers dos minuts del segon temps, el Sant Celoni aprofitava el desordre defensiu local per a fer dos gols més que sentenciaven el partit, posant el 3 a 6 en el marcador. El següent gol no va arribar fins el minut 40 de joc, marcant el Sant Celoni el 3 a 7.

En el minut 46, Palau atura un penal llençat per Raimon Pons. Un minut després, Javi Luna marca un golàs per l'escaire, en una internada a l'àrea i un xut de pala que el porter visitant no va poder aturar. Els darrers minuts van ser de pressió local per a escurçar distàncies, però el Sant Celoni va tirar d'ofici per a mantenir el resultat.

Amb aquesta derrota, el Calafell no aconsegueix sortir de la zona de perill i salvar la categoria de forma matemàtica, a l'espera del què fan els rivals. En canvi, el Sant Celoni manté les opcions d'entrar, novament, a la Final Four, demostrant que és un dels grans equips de la LCV A.

En acabar el partit, els dos equips van anar a La Gran Muralla, a celebrar la seva gran amistat i van culminar la nit prenent uns hielos. A la vostra salut, veterans!