dissabte, 5 de desembre del 2015

Mereixíem més, a Cerdanyola


Cerdanyola C.H. - 5
C.P. Calafell - 2

Resultat enganyós i derrota un xic injusta a la pista del degà de l'hoquei català, el Cerdanyola C.H. . El Calafell va jugar una excel·lent primera part i només els pals i el porter local van impedir un resultat ampli a favor dels visitants. El Cerdanyola, en el segon temps va sentenciar amb un efectiu David que va marcar la diferència amb un hat trick.


Sempre és un plaer jugar a Cerdanyola, on trobem bons amics i un excel·lent cronista, com és el Joan Carné. Aquí teniu la crònica completa del partit, explicada pel jugador vallesà.


L'equip calafellenc va començar el partit amb una defensa individual que va fer suar a l'equip local. No obstant, en un contracop ben combinat, el Cerdanyola s'avançava en el marcador, als cinc minuts. Aguilera marcava a plaer en una bonica jugada de combinació local. Però, a partir d'allí, el Calafell es va fer amb el domini del partit i va disposar de les ocasions més clares, estavellant nombroses pilotes al pal (fins a 6 en la primera meitat).


El Cerdanyola, però, en una jugada força protestada pel Calafell, marcava el segon gol, en el minut 17 de partit. Toni s'enduia la bola amb el peu i marcava de xut ras, sol davant del porter Josep Maria Hernàndez. Un Calafell ferit remuntava el partit en tant sols dos minuts, amb gols de Javi Martínez i Javi Luna. El primer, en una bonica rematada al segon pal a passada d'Epi a mitja alçada. El segon, de penal després que Epi fos abatut dins l'àrea local.


Amb aquest marcador s'arribava al descans, amb la sensació de resultat molt just pels mèrits visitants. Els jugadors del Cerdanyola reconeixien, al final del partit, que havien tingut molta sort en aquest primer temps.


En el segon temps, el Calafell va seguir defensant a l'home, però va disposar de menys ocasions. La gran actuació del porter local, Albert, va impedir algun gol del Calafell, en dues clares ocasions. Però, en el segon temps, l'àrbitre va expulsar dos jugadors calafellencs, Jordi Cañellas i Epi, per protestar decisions molt discutibles. Aquests quatre minuts que el Calafell va estar en inferioritat no van ser aprofitats pel conjunt local per a variar el marcador, però van servir de descans i de treure's la pressió visitant del damunt pels minuts finals.


David, amb un hat trick, en tres jugades gairebé consecutives, va marcar la diferència entre els dos equips. Una falta directa que es va haver de repetir, llençada per Javi Martínez, no va acabar en gol del Calafell, gràcies a una gran actuació d'Albert, el porter local.


Bon sopar a Ripollet, en una bodega, on no hi va faltar el bon humor i el bon ambient, característic en els sopars entre els dos equips. El Cerdanyola es manté en posicions de privilegi i el Calafell desaprofita una oportunitat per sortir dels darrers llocs de la classificació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada