dijous, 28 de gener del 2016

Massa Barça per a un pobre Calafell


C.P. Calafell - 4
F.C. Barcelona - 11

Un Barça sense canvis imposa un ritme frenètic, en un partit sense massa història, per a aconseguir una victòria contundent al pavelló Joan Ortoll. Els calafellencs van disposar d'algunes ocasions per a ampliar el marcador i la sort ho va impedir. La bona actuació del porter visitant i alguns pals van impedir augmentar el compte golejador del Calafell.


El Barça va començar ben d'hora a marcar el ritme i es va posar amb 0-4 en el marcador, als quinze minuts de joc de la primera meitat. Però, en una jugada en la que el porter visitant va aturar la bola, a xut de Javi Martínez, aquesta va entrar mansament a la porteria blaugrana, posant el 1 a 4 en el marcador.


Els jugadors blaugranes van protestar molt la decisió arbitral del col·legiat Alberto López, ja que deien que la bola no havia entrat. Juan Ramon de Moya, el porter blaugrana, ahir a la nit, va ser un dels que més va protestar a l'àrbitre que hagués concedit el gol.


Això va picar més els jugadors blaugranes que van començar a criticar força algunes de les decisions arbitrals i es van picar en voler fer més gols. No obstant, abans del descans, només aconseguirien un gol més i posarien el marcador en un clar 1 a 5 que ja sentenciava el partit.


En el segon temps, un Calafell més decidit en atac va deixar molts forats i molts cops la defensa descoberta, cosa que el Barça va aprofitar marcant la majoria de gols al contracop. Els calafellencs van aconseguir fer tres gols més en el segon temps, però el Barça en va marcar sis.


El segon gol calafellenc va ser una rematada d'Epi dins l'àrea. El tercer va ser obra de Javi Martínez creuant la bola al segon pal, en un xut des de fora de l'àrea. I el darrer el va marcar Miguel Ángel perín, en un fort i col·locat xut des del lateral, culminant un ràpid contracop. Juan Ramon de Moya va quedar sorprès per la força de l'impacte i no va poder fer res per a aturar el xut que va tocar el travesser abans d'entrar a la porteria.


Cal dir que el Calafell va disposar d'un penal i una falta directa consecutius que Javi Martínez no va saber aprofitar. El penal va ser arran d'uns peus dins l'àrea de Segarra que López va xiular. Els jugadors blaugranes van protestar la decisió arbitral.


En el llençament, Juan Ramon de Moya va aturar el xut de Javi Martínez. Però, en el rebuig, De Moya va sortir fora de l'area per a fer caure a Javi Martínez i l'àrbitre va xiular falta ditrecta. Aquesta decisió hauria d'haver suposat l'expulsió del porter blaugrana, però l'àrbitre no ho va considerar així, ja que hagués deixat sense porter als blaugranes.


No obstant, cal dir que en cap moment va perillar la victòria blaugrana, ja que el Calafell va acusar les rotacions dels seus jugadors i que alguns d'ells no jugaven des d'abans de les festes de Nadal.


Tot i que alguns gols blaugranes van ser imparables i altres el porter local estava completament venut, no va ser la millor nit de David Totosaus ni de cap altre jugador calafellenc. Javi Martínez va errar força en atac i l'equip ho va notar.


Ja sabem que aquesta no és la nostra lliga, ni tampoc la de la setmana vinent, a Blanes, davant el Cuatro Vientos. Per tant, haurem d'esperar altres ocasions per a intentar sumar alguns punts que ens permetin millorar la nostra posició en la classificació i sortir de la zona de descens.


Us deixem algunes fotos més del partit davant el Barça, ja ue no hi ha gaire història més que explicar...













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada